ΤΩΡΑ- Σύλληψη δράστη ληστείας, σε καταδίωξη- Αναζητείται ο συνεργός του

Σύλληψη σε καταδίωξη Αστυνομικών για τους δράστες ληστείας S/M, στην περιοχή των Αμπελοκήπων.

image

Δύο άτομα ένοπλοι (04/07-18.30) εισέβαλαν με απειλή όπλων στο Super Market της περιοχής Πανορμου.
Άμεση η κινητοποίηση της Άμεσης Δράσης σε αναζήτηση των ενόπλων.
Συμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες οι δράστες έβαλαν κατά των πληρωμάτων της ΔΙΑΣ- χωρίς να έχει επιβεβαιωθεί- με τους αστυνομικούς να ανταπαντούν στα πυρά, ενώ γίνεται αναφορά για σύλληψη δράστη ο οποίος τραυματίας μεταφέρεται στο Γεννηματάς.
Επισημη ενημέρωση της ΓΑΔΑ, αναφέρει οτι οι Αστυνομικοί της ΔΙΑΣ, εντόπισαν και ακινητοποίησαν ΤΑΧΙ, στο οποίο επέβαιναν τρία άτομα, να κινείται στην περιοχή, τα ρούχα των οποίων παρέπεμπαν, στους δράστες της ληστείας.
Σύμφωνα πάντα με την επίσημη ενημέρωση, ένας από τους τρεις επιβαίνοντες, βγήκε από το ΤΑΧΙ και απείλησε με όπλο που ειχε στην κατοχή του, του Αστυνομικούς. Πλήρωμα της ΔΙΑΣ στην απειλή κατά των συναδέλφων τους, πυροβόλησαν με αποτέλεσμα να τον τραυματίσουν στην κοιλιακή χώρα.
Όπως διακριβωθηκε στη συνέχεια το όπλο που έφερε ο τραυματίας δράστης της ένοπλης ληστείας ήταν ρεπλικα.
Παραμένει ωστόσο αδιευκρίνιστο εάν το ΤΑΧΙ στο οποίο επέβαιναν οι τρεις ληστές, εμπλέκεται ως συνεργός τους, ή σταμάτησαν τον οδηγό ως πελάτες. Οι επιβαίνοντες συνελήφθησαν με τα χρήματα της ληστείας στην κατοχή τους, καθώς και ο οδηγός του ΤΑΧΙ προσήχθη και εξετάζεται.
Ύστερα από αναζητήσεις εντοπίσθηκαν και προσήχθησαν δύο ακόμα άτομα, τα οποία εξετάζονται για τυχόν εμπλοκή τους στην υπόθεση ως συνεργοί.
Προανάκριση διενεργεί η Ασφάλεια Αττικής.