ΤΩΡΑ: Δίκυκλο το οποίο απασχολεί έξω από το σπίτι του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη

Αποκλεισμένη η οδός Αραβαντινού, ύστερα από τον εντοπισμό δικύκλου το οποίο απασχολεί ως κλεμμένο, κοντά στο σπίτι της Ντόρας Μπακογιάννη και το γραφείο του επίτιμου προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.

Στο σημείο έχει κληθεί και μεταβαίνει κλιμάκιο του ΤΕΕΜ για έλεγχο.
Το δίκυκλο διαπιστώθηκε ότι απασχολεί ως κλεμμένο από την πρωτομαγιά (2014) δηλωμένο στο Τμήμα Ασφαλείας Καλλιθέας, σταθμευμένο στο σημείο για τρεις ημέρες. Λόγω των κυβερνητικών κτηριων υψηλών προσώπων και των πρεσβειών που στεγάζονται στην περιοχή, ακολούθησε κινητοποίηση για την ΕΛΑΣ.
Απο τον έλεγχο δεν εντοπίστηκε ύποπτο αντικείμενο ωστόσο το δίκυκλο μεταφέρθηκε στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για περαιτέρω εξερεύνηση εντοπισμού αποτυπωμάτων και γενετικού υλικού των δραστών.
Από το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ, προς το Αστυνομικό προσωπικό, έχει ζητήσει να είναι σε εγρήγορση, ενόψει και των ημερών που ακολουθούν για τον επικείμενο “θερμό Δεκέμβρη”, στην πιθανότητα εκδήλωσης τρομοκρατικής ενέργειας. Αξιωματικοί της ΕΛΑΣ, αποδίδουν την ανησυχία τους, στην επικείμενη απόφαση του δικαστηρίου για τα κατηγορούμενα μέλη της «Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς» (04/12), τη διήμερη επίσκεψη του Τούρκου πρωθυπουργού Αχμέτ Νταβούτογλου (05-06/12), την 6η Δεκέμβρη, με τις εκδηλώσεις για τον Αλέξη Γρηγορόπουλο και την ψήφιση του προϋπολογισμού στη Βουλή (06/12)
Συμφωνα με την θπηρεσιακη εντολή όσοι εκτελούν στατική υπηρεσία και ενεργούν περιπολίες περιμετρικά Κυβερνητικών κτηριων, σε οικίες πολιτικών και μελών της κυβέρνησης, ζητηθηλε να εχουν την προσοχή τους και να ελέγχουν άτομα και αντικείμενο τα οποία δεν αιτιολογουν την παρουσία τους στα σημεία.
Τα ξημερώματα της Πέμπτης (20/11) εντοπίσθηκε και προσήχθη άτομο, το οποίο δεν δικαιολογούσε την παρουσία του έξω από την οικία του Πρωθυπουργού. Όπως διαπιστώθηκε ο 24χρονος άνδρας, εφερε αποφυλακιστηριο του ΚΚ Κορυδαλλού, για κλοπές. Δεν προέκυψε σε βάρος του επιβαρυντικό στοιχείο και μετά την εξακρίβωση αφέθηκε .

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport