Τον «έσφαξε» στην καρδιά της Αθήνας για την προτεραιότητα στο ταξί!|ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ*

Με… κλειδί αυτοκινήτου, κατσαβίδι ή σουβλί επήλθαν τα θανατηφόρα τραύματα στο λαιμό και τον θώρακα του 43χρονου άνδρα, ο οποίος χθες τα ξημερώματα

Με… κλειδί αυτοκινήτου, κατσαβίδι ή σουβλί επήλθαν τα θανατηφόρα τραύματα στο λαιμό και τον θώρακα του 43χρονου άνδρα, ο οποίος χθες τα ξημερώματα, συνεπλάκη με αλλοδαπό άνδρα έξω από μπαρ του κέντρου της Αθήνας και πιθανή αιτία την… προτεραιότητα επιβίβασης σε ελεύθερο ταξί.
Οι δύο άνδρες ανήκαν σε διαφορετικές παρέες που διασκέδαζαν σε μπαρ. Όταν βγήκαν έξω από το κατάστημα, “σε εμφανή κατάσταση μέθης”, όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, κινήθηκαν προς την ίδια κατεύθυνση σε κοντινή πιάτσα ταξί, στη συμβολή των οδών Σταδίου και Κολοκοτρώνη. Εκεί, σύμφωνα με πληροφορίες, που ελέγχονται για την αξιοπιστία τους ο 43χρονος μαζί με την σύντροφό του επιχείρησαν να μπουν σε ταξί, ενώ σχεδόν ταυτόχρονα έκανε το ίδιο και ο αλλοδαπός άνδρας. Σχεδόν άμεσα ξεκίνησε η λεκτική διένεξη που κατέληξε σε συμπλοκή, με αποτέλεσμα ο αλλοδαπός άνδρας να καταφέρει απανωτά χτυπήματα με αιχμηρό αντικείμενο στον λαιμό και τον θώρακα του αντιπάλου του. Ο 43χρονος επιβιβάστηκε εν ζωή σε ταξί, στη συνέχεια έχασε τις αισθήσεις του και πριν φθάσουν στην είσοδο του νοσοκομείου ΕΛΠΙΣ εξέπνευσε, με τους γιατρούς να διαπιστώνουν τον θάνατό του. Ο ιατροδικαστής που προέβη στην νεκροτομή διαπίστωσε ότι το θύμα είχε χτυπηθεί με αιχμηρό αντικείμενο μικρού μήκους, ενδεχομένως κλειδί αυτοκινήτου, αλλά σε καίρια ζωτικά σημεία.
Στα γραφεία του αρμόδιου τμήματος της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής έχει προσαχθεί ένας 27χρονος από την Αλβανία, ο οποίος εξετάζεται προκειμένου να διαπιστωθεί αν πρόκειται για τον δράστη. Σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες φαίνεται να έχει αναγνωρισθεί πως ήταν εκείνος με τον οποίο είχε διαπληκτιστεί ο 43χρονος, ενώ η ανάκρισή του βρίσκεται σε εξέλιξη.


*του  Παναγιώτη  Σπυρόπουλου