“Το Τμήμα κύριε, ειναι κλειστό!” – Καταγγελία πολίτη για το Τμήμα Εξαρχείων

Καταγγελία πολίτη για την κατάσταση που αντιμετώπισε στο Τμήμα Εξαρχείων και όπως σημειώνει ο σκοπος τον ενημέρωσε ότι  ..”ειναι κλειστό”

“Φίλτατοι συντάκτες του Nantiareport.gr, παρακολουθώ τις ειδήσεις που δημοσιεύεται και θεωρώ ότι η κατάσταση που αντιμετώπισα προσωπικά σήμερα το απόγευμα- Τρίτη 23 Ιουνίου λίγο μετά τις 19.30 – θα πρέπει να μας τρομάζει ως πολίτες καθώς το να ανησυχούμε και να προβληματιζόμαστε έχει παρέλθει ο καιρός.

Για προσωπική μου υπόθεση ως κάτοικος της …. περιοχής Εξαρχείων πήγα στο Τμήμα Εξαρχείων για να υποβάλλω μήνυση. Ο σκοπός πριν πλησιάσω στην είσοδο του κτηρίου με ρώτησε “που πηγαίνετε”; του εξήγησα ότι θέλω να απευθυνθώ στο  Αστυνομικό της Ασφάλειας για να καταθέσω μήνυση.  Και βρέθηκα αιφνιδιασμός “Δεν είναι κάνεις πάνω. Είναι κλειστό!”

Χρειάστηκαν κάποια λεπτά για να κατανοήσω την  κατάσταση και μια διευκρινιστική ερώτηση προς το σκοπό “Δεν λειτουργεί, δηλαδή “; για να μου εξηγήσει ότι “Ο Αξιωματικός Υπηρεσίας βγήκε σε κάποιο επεισόδιο” ενω από τα ανοιχτά παράθυρα, ίσως και ο μοναδικός εντος του κτηρίου – προφανώς σε τηλεφωνική επικοινωνία γιατι δεν ακουγόταν διάλογος- σε έντονο ύφος, μεταξύ άλλων ανέφερε, “..είμαι ένας, για δικογραφίες, τηλέφωνα και καταγγελίες.. να φέρουν άτομα!”..

Με μεγάλο ενδιαφέρον και υποστήριξη άκουσα τις δηλώσεις του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη ότι θα επιστρέψει τους Αστυνομικούς στα Τμήματα και στην αστυνόμευση για την Ασφάλεια του πολίτη. Ενα χρονο μετα βρισκόμαστε στο πολύπαθο κέντρο της Αθήνας στο πιο βεβαρυμένο Τμήμα Εξαρχείων με την ένδειξη “ΚΛΕΙΣΤΟΝ”.

Και αν δεν υπάρχει αστυνομικός για τον πολίτη, πώς πάντα “περισσεύουν” για Υπουργούς και Επιχειρηματίες;

Την καλησπέρα μου!

ΥΓ. Με παράκληση για δημοσίευση”.

Nantiareport.gr- Από ρεπορτάζ μας, όντως επιβεβαιώνεται ότι την ώρα που αναφέρει ο πολίτης στο ΤΑ Εξαρχείων δεν υπήρχε εκτός από έναν Αξιωματικό, Αστυνομικός προς εξυπηρέτηση των πολιτών καθώς λόγω των εκλογών στην ΕλληνοΑμερικάνικη Ένωση, προκλήθηκε συμπλοκή και ο ΑΞΥΠ με εντολή Ταξιάρχου μετέβη στη Μασσαλιας ως επικεφαλής σκηνής.

Δεν ειναι η πρώτη τη φορά που πολίτης καταγγέλλει “κλειστό” Τμήμα ενώ ακομα σήμερα το κτήριο στο οποίο στεγάζεται το ΑΤ και ΤΑ Αγίου Παντελεήμονα, τα βράδυα “κατεβάζει ρολά” λόγω έλλειψης προσωπικού.