Το Τμήμα Δίωξης Ανθρωποκτονιών ανέλαβε την έρευνα για τη φωτιά στο Athenaeum Palace

Με τα ευρήματα του Ανακριτικού του ΠΣ και την κατάθεση του ιδιοκτήτη, που παραπέμπουν σε εμπρησμό τα αίτια της φωτιάς που ξέσπασε στο ξενοδοχείο της λεωφόρου Συγγρού “Athenaum Palace”, την υπόθεση ανέλαβε το ΥΔΕΖΙ της ΔΑΑ

Το Τμήμα Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής, ανέλαβε τη διερεύνηση της υπόθεσης για τη φωτιά που ξέσπασε στο ξενοδοχείο της Λ.Συγγρού, “Athenaum Palace”, στο ύψος του Νέου Κόσμου.

Οι Αστυνομικοί της Ασφάλειας, έχουν ήδη λάβει καταθέσεις από τους βασικούς μάρτυρες και τους ιδιοκτήτες του ξενοδοχείου . Η διερεύνηση της υπόθεση στην Ασφάλεια Αττικής, έγκειται στο γεγονός ότι η ποσότητα των εύφλεκτων υλικών και τα υπολείμματα που εντοπίσθηκαν στο χώρο, παραπέμπουν σε πρόθεση των ηθικών αυτουργών να ολοκληρώσουν το σχέδιό τους, στο modus operdi εγκληματικών οργανώσεων.

Την ίδια ώρα, τρεις τραυματίες μεταξύ των ενοικων, εκ των οποίων μια 24άχρονη φέρει αναπνευστικά  εγκαύματα, νοσηλεύεται διασωληνωμένη στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου “Αττικόν” με την κατάστασή της να κρίνεται εξαιρετικά κρίσιμη.