Το μήνυμα της ΑΝ.Α.Σ.Α. και του Χρήστου Συνδρεβέλη για τις εκλογές της Νοτιοανατολικής Αττικής

Ολοκληρώθηκαν οι αρχαιρεσίες της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. των αντιπροσώπων στην Π.Ο.ΑΣ.Υ., ελεγκτικής επιτροπής και του εκπροσώπου στο συμβούλιο μεταθέσεων της Ν/Α Αττικής .


image

“Θέλω από καρδιάς να ευχαριστήσω έναν προς έναν τους συναδέλφους της Νοτιοανατολικής Αττικής ,που με την μαζική τους προσέλευση και την συμμετοχή τους στις αρχαιρεσίες καταστησανε το τοπικό σωματείο μας, από τα μεγαλύτερα Πανελλαδικά εκλέγοντας 27 αντιπροσώπους στο σύνολο, για την Π.Ο.ΑΣ.Υ.
Η παρέα της ΑΝ.Α.Σ.Α αύξησε την εκλογική της δύναμη σε σχέση με χθες, εκλέγοντας 10 αντιπροσώπους στην Π.Ο.ΑΣ.Υ και 3 μέλη στο Δ.Σ της ΕΑΥΝ/Α Α σε σύνολο 7 ,αλλά κυρίως ισχυροποίησε και επισφράγισε τους άρρηκτους δεσμούς φιλίας μεταξύ των μελών της.
Εκφράζω τα συγχαρητήρια μου σε όλους τους υποψηφίους και των τεσσάρων εκλογικών συνδυασμών, που συνέβαλαν με τον αγώνα τους ,στην ισχυροποίηση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν/Α Αττικής ,καθώς επίσης και στους υποψηφίους της ΔΥΝΑΜΙΚΗΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ για την κατάληψη της πρώτης θέσης .
Η επόμενη μέρα ενωτικά θα μας βρει στις επάλξεις για την διαφύλαξη και την περιφρούρηση των δικαιωμάτων μας”.

ΣΥΝΔΡΕΒΕΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΔΗΜ.ΣΧΕΣΕΩΝ Π.Ο.ΑΣ.Υ
ΜΕΛΟΣ ΑΝ.Α.Σ.Α