Το επεισόδιο εν οδώ, προκάλεσε προσαγωγή ζεύγους δημοσιογράφων στο Τμήμα

Οι φωνές, οι χαρακτηρισμοί και οι απειλές προκάλεσαν αναστάτωση στην ήσυχη γειτονιά με του περιοικους να καλούν την αστυνομία για σοβαρό ενδοοικογενειακό επεισόδιο μεταξύ δημοσιογράφων

Μια αναπάντεχη εξέλιξη είχε ο καβγάς ζεύγους δημοσιογράφων καθώς οδηγήθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα μετά από έντονο ενδοοικογενειακό επεισόδιο εν οδώ με απειλές και εκδήλωση πρόθεσης αυτοτραυματισμού, θορύβησε τους περιοίκους οι οποίοι ενημέρωσαν την Αστυνομία.

Το τηλεφωνικό κέντρο της Άμεσης Δράσης δέχθηκε κλήσεις (24/08) για σοβαρό ενδοοικογενειακό επεισόδιο εν οδώ, σε περιοχή της Βορειοανατολικής Αττικής.  Κατά την άφιξη του πληρώματος της Άμεσης Δράσης οι φωνές,  σύμφωνα με εξακριβωμένες πληροφορίες του NantiaReport.gr, ήταν έντονες με αναφορές σε επαγγελματικές υποχρεώσεις και τηλεοπτικά πρόσωπα. Οι ίδιες αναφορές αποδίδουν στη γυναίκα να εκφράζει απειλές κατά της ακεραιότητας της με πρόθεση να πέσει σε διερχόμενο όχημα και ο άνδρας να είναι εξαγριωμένος με επιθετική στάση και απέναντι στα πληρώματα της Άμεσης Δράσης που κλήθηκαν στο επεισόδιο.

Κατά της προσαγωγή τους στο Αστυνομικό τμήμα,  εξακριβώθηκε η ταυτότητα των δύο,  καθώς πρόκειται για ζευγάρι δημοσιογράφων που μοιράζεται εκτός από την κοινή πορεία και συγκατοίκηση και την επαγγελματική τους πορεία.

Η νέα ενασχόληση με τα τηλεοπτικά, δείχνει να προκάλεσε κλυδωνισμούς στη σχέση και επέφερε αλλαγές και στην ζωή του ζεύγους των δημοσιογράφων και από την αναζήτηση της είδησης, έγιναν το περιεχόμενο του ρεπορτάζ.

Σύμφωνα με ενημέρωση του NantiaReport.gr, τα πνεύματα ηρέμησαν και με την παρέμβαση ψυχραιμοτέρων και τηλεφωνικές παραινέσεις οι δύο δημοσιογράφοι, αποχώρησαν από το Αστυνομικό Τμήμα.