Το χρονικό της ταλαιπωρίας για Αστυνομικούς των ΜΑΤ..κατά την επιστροφή τους, από τη Λέσβο|ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ

Αστυνομικοί των ΜΑΤ, περίμεναν μέσα στα λεωφορεία, στο ναυλωμένο πλοίο για τη μεταφορά των καταγεγραμμένων μεταναστευτικών ροών, με προορισμό το λιμάνι του Πειραιά, καθώς η Υπηρεσία τους, δεν είχε λάβει μέριμνα για να επιστρέψουν.. σε ανεκτά ανθρώπινες συνθήκες.

Το χρονικό της ταλαπωρίας, καταγράφεται σε αναρτηση της ομάδας ΜΑΧΙΜΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ, στο διαδυκτιακό ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης

(19/11) Η ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΤΩΝ ΔΙΜΟΙΡΙΩΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΟΣ.ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ.ΟΙ ΔΙΜΟΙΡΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΧΘΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΛΕΣΒΟ ΔΟΥΛΕΨΑΝΕ ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΝΩ ΕΙΧΑΝΕ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΦΥΛΛΟ ΠΟΡΕΙΑΣ!!! ΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΝΑ ΑΝΑΖΗΤΗΘΟΥΝ. ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΡΑΣΑΚΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΤΑ:ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΣΤΙΣ 8 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΗΜΕΡΑ,ΔΕΝ ΦΕΥΓΕΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ 2300 ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΕΧΕΙ 600 ,ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ. ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΤΩΝ ΔΙΜΟΙΡΙΩΝ ΣΤΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ,ΧΩΡΙΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΠΟΤΕ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΤΟ ΠΛΟΙΟ!!!!! Η ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ!

ΜΑΧΙΜΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ

(19/11) Η ΟΔΥΣΣΕΙΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΔΙΜΟΙΡΙΩΝ ΤΗΣ ΥΜΕΤ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ…… ΤΕΛΙΚΑ ΟΠΩΣ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΑΜΕ ΟΙ ΔΙΜΟΙΡΙΕΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΚΑΙ ΕΑΝ ΓΕΜΙΣΕΙ ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!!!! ΤΟ ΜΟΝΟ ΘΕΤΙΚΟ,ΕΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙ ΕΤΣΙ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΙΕΣΕΙΣ ΧΟΡΗΓΗΘΗΚΑΝ ΚΑΜΠΙΝΕΣ….

ΜΑΧΙΜΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ