“Τις θερμότερες ευχές μας στο πρώτο μωρό για το 2022 στη Λάρισα, το πρώτο παιδί της οικογένειας του ποδοσφαιριστή της Λαμίας, Λάζαρ Ρόμανιτς”

Ένα συμβολικό αλλά ουσιαστικό δώρο έλαβε η οικογένεια του Σέρβου ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται ως επιθετικός στην ομάδα της Λαμίας, Λάζαρ Ρόμανιτς από την Τροχαία Λάρισας

Το πρώτο μωρό για το 2022 στη Λάρισα, είναι τκ πρώτο παιδί της οικογένειας του Σέρβου ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται ως επιθετικός στην ομάδα της Λαμίας, Λάζαρ Ρόμανιτς.

Σε μια συμβολική κίνηση, ο Διοικητής του Τμήματος Τροχαίας Λάρισας, Αστυνομικός Υποδιευθυντής Βασίλειος Βλαχογιάννης, παρέδωσε το απόγευμα της Τετάρτης (26/01) στην οικογένεια Ρόμανιτς – Σουλοπούλου ένα παιδικό κάθισμα αυτοκινήτου και ευχήθηκε υγεία στο νεογέννητο και την οικογένειά του, τις θερμές ευχαριστίες για την ευγενική αυτή κίνηση των αστυνομικών.

Ο Σέρβος ποδοσφαιριστής της Σούπερ Λιγκ, ευχαρίστησε την Τροχαία της Λάρισας και επεσήμανε την χρήση ειδικού παιδικού καθίσματος στο αυτοκίνητο, και τη χρήση ζώνης ασφαλείας κατά την οδήγηση.

Ο ΓΑΔΠ Θεσσαλίας, Αστέριος Ματζιώκας, συνεχάρη το ένστολο προσωπικό και το Διοικητή της Υπηρεσίας, «Μπράβο στο Προσωπικό και στο Διοικητή του Τμήματος Τροχαίας Λάρισας, μία συμβολική κίνηση, αλλά πράξη με ουσία..
Τις θερμότερες ευχές μας στο πρώτο παιδί που γεννήθηκε το 2022 στη Λάρισα, το πρώτο παιδί της οικογένειας Ρόμανιτς, ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται ως επιθετικός στη Σούπερ Λιγκ στην ομάδα της Λαμίας. Να σας ζήσει !!!»