Αθήνα: Επ’ αυτοφώρω σύλληψη 40χρονου σε ξενοδοχείο ημιδιαμονής, για αποπλάνηση 14χρονης- Είχε φύγει απο το σπίτι της οικογένειάς της

Η φωτογραφία στα κοινωνικά δίκτυα της έφηβης κόρης της με τον οικογενειακό φίλο, προκάλεσε καταγγελία και αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων προχώρησαν σε επ’ αυτοφόρω σύλληψη

Παρέσυρε τη 14χρονη κόρη οικογένειας με την οποία διατηρούσε φιλικούς δεσμούς, σε ξενοδοχείο ημιδιαμονής στο κέντρο της Αθήνας, όταν η μητέρα της ανήλικης είδε φωτογραφία της κόρης της στα κοινωνικά δίκτυα κατήγγειλε τον 40άχρονο ο οποίος συνελήφθη τα ξημερώματα της Κυριακής (23/01) από Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων.

Η ανήλικη είχε φύγει από το σπίτι της στα Δυτικά Προάστια το Σάββατο (22/01) και σε ραντεβού με τον 40χρονο μετέβησαν από κοινού στο ξενοδοχείο ημιδιαμονής στο κέντρο της Αθήνας.

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων εξετάζουν την παρουσία δύο ακόμα ατόμων όπως προκύπτει από τις κάμερες του ξενοδοχείου ημιδιαμονής να μπαίνουν στο δωμάτιο που βρισκόταν ο 40άχρονος και η έφηβη.

Ο 40χρονος παραπέμφθηκε σε απολογία στον Ανακριτή, ο οποίος αποφάσισε την προφυλάκισή του. Ο ίδιος φέρεται να υποστήριξε ότι με τη 14χρονη δεν υπήρξε σεξουαλική επαφή, αλλά τη φιλοξένησε στο δωμάτιό του.