“Με τις ευαισθησίες, το ήθος και τις αξίες τους αλώβητες, μη μας προδώσουν, και να σταθούν σαν νέοι.. Κολοκοτρωνηδες στο ύψος των περιστάσεων”

Με αφορμή τη νέα ηγεσία του ΠΣ, σχόλιο εα στελέχους του ΠΣ *

“Όπως μάθαμε πρόσφατα,μόλις χθες, ύστερα από την επιλογή του νέου Αρχηγού της πυροσβεστικής, Αντιστράτηγου Βασιλείου ΜΑΤΘΑΙΟΠΟΥΛΟΥ, επελέγη και ο Υπαρχηγός του Σώματος, Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος ΓΙΟΒΑΣ, άπαντες από το Νομό Αρκαδίας. (Καμενιτσα Βυτίνας και Πράσινο αντίστοιχα).

Σαν Αρκάς και ο ίδιος,αλλά και σαν παλιός συνάδελφος,συνεργάτης και φιλος,εύχομαι να παραμείνουν αναλλοίωτοι στο χρόνο, όπως αμετακίνητοι και στις αρχές τους.
Οι γνωστές τους ευαισθησίες, το ήθος τους και η εν γένει αξία τους, θέλω να πιστεύω ότι θα παραμείνουν αλώβητες στην όποια θητεία τους.
Σε αντίθετη περίπτωση, προσωπικά θα με βρουν ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΟ, μιας και οι δικές μου αρχές και θέσεις είναι πολύ γνωστές ανέκαθεν πιστευω σε όλους, ιδιαίτερα στους π.συναδέλφους μου, όσον αφορά το ανεπηρέαστο της προσφοράς στον συνάνθρωπο.
Ανεπηρέαστο από τυχόν πολιτικές παρεμβάσεις στα καθήκοντα και το έργο. Και αυτό,γιατί δυστυχώς στο παρελθόν όλοι μας κατά καιρούς έχουμε γίνει γνώστες και.. θεατές παρόμοιων καταστάσεων…
Άλλωστε οι ψυχές τόσων αθώων συνανθρώπων μας που χάθηκαν πρόσφατα από λάθη και παραλείψεις της πολιτείας, Αρχών, φορέων, Υπηρεσιών, κλπ., θα πρέπει να οδηγούν πάντα τις πράξεις τους, αλλά και τη συνείδηση τους στην αποτροπή και του παραμικρού λαθους, της παραμικρης λάθους κίνησης.
Ευχόμαστε όλοι μας, και περισσότερο ο ίδιος, να μη μας προδώσουν, και να σταθούν σαν νέοι.. Κολοκοτρωνηδες στο ύψος των περιστάσεων και των δυσκολιών της πατρίδας μας.”

* Γιώργος Παναγιωτακόπουλος, εα ΠΣ