«Τιμή μας και καμάρι μας που υπηρετούμε στην Ελληνική Αστυνομία, τόσο δικιά μας, όσο και των παιδιών μας!»

Η αναφορά από κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο, και από βήματος της Βουλής, προκάλεσε έντονα το ένστολο προσωπικό, καθώς ο Γιάννης Ραγκούσης αυτή τη φορά επέλεξε να εμπλέξει στην αναφορά του τα παιδιά των Αστυνομιών της ΕΛΑΣ

Παρατίθενται μερικά από τα σχόλια ενστόλων συνδικαλιστών επ’ αφορμή τη δήλωση του  κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ–Προοδευτική Συμμαχία, μιλώντας στη Βουλή (10/11) κατά τη συζήτηση του Σχεδίου Νόμου για την αναμόρφωση του σωφρονιστικού συστήματος του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.

«Πολιτικέ γυρολόγε Ραγκούση, θα βάλεις στο στόμα σου, τα παιδιά των συναδέλφων κ τα πιστεύω αυτών για την Ελληνική Αστυνομία. Πρέπει να αισχύνεσαι. Ν’ αγιάσει το στόμα σου κουμπάρε… Και οι άστοχες δηλώσεις, έχουν τα όριά τους», τονίζει ο Αχιλλέας Μπογδανίδης μέλος της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος, αναφερόμενος στο σχόλιο του προέδρου της ΕΑΣΥ Β/Α Αττικής Κωνσταντίου Τσουμάνη.

«Τιμή μας και καμάρι μας που υπηρετούμε στην Ελληνική Αστυνομία … τόσο δικιά μας, όσο και των παιδιών μας !  Εμείς τα κοιτάζουμε στα μάτια τουλάχιστον …
Ντροπή και μόνο ντροπή…. για όλο το πολιτικό σύστημα που ανέχεται τέτοιες συμπεριφορές-απόψεις και χρησιμοποιεί το προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας σαν σάκο του μποξ για να καλύψει δικές του παθογένειες!
Άμεση απόσυρση της φρουράς από τον κ. Ραγκούση….για να μην ντρέπεται!!! Άμεση απόσυρση της φρουράς από κάθε πολιτικό που επικροτεί και ενστερνίζεται τέτοιες απόψεις !!! ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΕΘΝΟΣΗΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΦΟΡΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙΜΑΜΕ !!!», αναφέρει ο Αστυνομικός και μέλος της IPA Τρικάλων ο Αχιλλέας Μπεγας.

Ενώ ο Αστυνομικός Ν.Ντ. διερωτάται, παραθέτοντας το ρητορικό ερώτημα, «Yπαρχουν ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ για την ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ???? Αφήστε τον ΜΟΝΟ του!!!!!». Άποψη την οποία εκφράζουν στην πλειοψηφία τους το ένστολο προσωπικό της ΕΛ.ΑΣ για το  Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννη Ραγκούση.