«Ντροπή σου “πολιτικέ γυρολόγε”..»- Οργή στο ένστολο προσωπικό της ΕΛΑΣ από τη δήλωση του Γ.Ραγκούση

Έντονες αντιδράσεις προκάλεσε η πρόκληση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία, Γιάννη Ραγκούση, εμπλέκοντας στην πολιτική, τις ιδεοληπτικές θέσεις ακραίων ομάδων, με αναφορά στα παιδιά των Αστυνομικών

Αγανάκτηση, οργή και έντονη ενόχληση έχει προκαλέσει στους Αστυνομικούς σε όλη την Ελλάδα η δήλωση του  κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ–Προοδευτική Συμμαχία, μιλώντας στη Βουλή (10/11) κατά τη συζήτηση του Σχεδίου Νόμου για την αναμόρφωση του σωφρονιστικού συστήματος του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.

«Ντροπή σου “πολιτικέ γυρολόγε” για την άστοχη δήλωση σου…άλλοι θα πρέπει να ντρέπονται που δεν σε μαζεύουν. Και για να μαθαίνουν και όσοι δεν γνωρίζουν την πολιτική διαδρομή του συγκεκριμένου κυρίου (;)», το έντονο σχόλιο στο Twitter, του προέδρου της Ένωσης Αστυνομικών ΒορειοΑνατολικής Αττικής, Κωνσταντίνου Τσουμάνη, με αφορμή την επίμαχη δήλωση του Βουλευτή, καθώς όπως επεξηγεί ο συνδικαλιστής Αστυνομικός, οι δηλώσεις Ραγκούση, προσβάλλουν το αστυνομικό Σώμα και το ένστολο προσωπικό της ΕΛΑΣ.

Μεταξύ άλλων ο Γιάννης Ραγκούσης, ανέφερε, «Έχετε οδηγήσει τους ακροδεξιούς θύλακες μέσα στην ΕΛΑΣ σε απαράδεκτη εξαλλοσύνη (…) Το χειρότερο από όλα που έχετε κάνει στην ΕΛΑΣ είναι ότι έχετε διαμορφώσει ξανά μετά από δεκαετίες τις συνθήκες ο Έλληνας και η Ελληνίδα αστυνομικός που κατά βάση είναι παιδιά εργαζόμενα να ξαναγίνουν μισητά πρόσωπα στην ελληνική κοινωνία. Έχετε διαμορφώσει τις συνθήκες να ντρέπονται τα παιδιά των Ελληνίδων και των Ελλήνων αστυνομικών να λένε ότι οι πατεράδες τους και οι μανάδες τους είναι αστυνομικοί».