Θύμα εκβιασμού στο FB, ανήλικη μαθήτρια- Γυμνή και μεθυμένη την εντόπισαν οι γονείς της.

Μέσω λογαρισμών σε κοινωνικά δίκτυα, τέσσερις άνδρες, διατηρούσαν διαδικτυακή επαφή με ανήλικη μαθήτρια, την έπεισαν να καταναλώσει «κρύα σναπς», με πρόθεση να συνευρεθούν ερωτικά μαζί της. Την ανήλικη εντόπισαν μεθυσμένη και γυμνή οι γονείς της.
Μέσω facebook και skype, τέσσερις ενήλικες, διατηρούσαν διαδικτυακή επικοινωνία με ανήλικη μαθήτρια, από την οποία είχαν ζητήσει να τους αποστείλει φωτογραφίες της με άσεμνο περιεχόμενο, ενώ ένας από τους άνδρες είχε προβεί σε αντίστοιχες αποστολές φωτογραφικού υλικού. Στους διαδικτυακούς διαλόγους, εντοπίσθηκαν προτροπές και από τους τέσσερις ενήλικες άνδρες, προκειμένου, ο καθένας ξεχωριστά, να συνεβρεθεί με την ανήλικη ερωτικά.

Σε μια από τις διαδικτυακές επικοινωνίες τους, οι ενήλικες άνδρες, έπεισαν τη 12άχρονη, να καταναλώσει «κρύα σναπς» ώστε να μπορούν να τη χειραγωγήσουν. Την ανήλικη εντόπισαν οι γονείς της, μεθυσμένη και γυμνή, ενώ δίπλα της υπήρχαν δύο άδεια μπουκάλια αλκοόλ και την μετέφεραν σε Παιδιατρικό Νοσοκομείο. Όταν οι γονείς της ανήλικης, εντόπισαν στον υπολογιστή, τους ύποπτους διαλόγους ειδοποίησαν τις αρμόδιες Αρχές.
«Ήθελαν να την βιάσουν. Αυτός ήταν ο σκοπός τους όπως προκύπτει από τις διαδικτυακές τους συνομιλίες. Της έλεγαν να πιει παγωμένη βότκα για να “χαλαρώσει” και να ανταπεξέλθει στις ερωτικές πόζες που την καθοδηγούσαν να πραγματοποιήσει. Αρχικά την έπεισαν να ξεγυμνωθεί και να “πρωταγωνιστήσει” σε ερωτικό παιχνίδι χρησιμοποιώντας ως βοηθήματα -αντικείμενα και φρούτα-» αναφέρει υψηλόβαθμος Αξιωματικός της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, για 12άχρονη, θύμα διαδικτυακού εκβιασμού τεσσάρων ανδρών.
Με Εισαγγελική διάταξη, εντοπίσθηκαν τα ηλεκτρονικά ίχνη δύο ανδρών- 29 και 24 χρόνων- στις οικίες των οποίων διενεργήθηκαν έρευνες, καθώς κι ενός 21άχρονου αλλοδαπού, ο οποίος αναζητείται αφού διαπιστώθηκε ότι είχε αλλάξει διεύθυνση διαμονής.
Οι δικογραφίες υποβλήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport