ΘΣΝ: Υπάλληλος τηλεοπτικού σταθμού της πόλης, συνελήφθη για ασέλγεια σε 9άχρονη

Ενώπιον του Εισαγγελέα, αναμένεται να παραπεμφθεί 56άχρονος ομογενής από τη Γεωργία, στη Θεσσαλονίκη, ύστερα από καταγγελία σε βάρος του, για ασελγείς πράξεις κατ εξακολούθηση, σε βάρος 9άχρονου κοριτσιού. Στην κατοχή του κατασχέθηκε υλικό παιδικής πορνογραφίας

H υπόθεση αποκαλύφθηκε, ύστερα από καταγγελία που υποβλήθηκε σε βάρος του 56άχρονου ομογενή, ο οποίος φέρεται να κατείχε στον ηλεκτρονικό του υπολογιστή γυμνές φωτογραφίες 9άχρονης, ενω φέρεται να συμμετέχει σε βίντεο, στο οποιο ασελγεί σε βαρος της ανήλικης. Συμφωνα με την καταγγελία, το άτομο που αντιλήφθηκε την ύποπτη συμπεριφορά του 56άχρονου, προχώρησε σε καταγγελία στο τμήμα Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Στην κατοχη του 56άχρονου, βρέθηκε βιντεοσκοπημένο και φωτογραφικό υλικό, με το ίδιο να ασελγεί σε βάρος της ανήλικης, καθώς και γυμνές φωτογραφίες του 9άχρονου κοριτσιού. Στα ψηφιακά αρχεία που κατείχε, εντοπίσθηκε βιντεοληπτικό και φωτογραφικό υλικό παιδιών διαφόρων ηλικιών σε παιδική χαρά, και ανυποψίαστων γυναικών σε δημόσιους χώρους και εντός αστικών συγκοινωνιών. Όπως διακριβώθηκε κατά την Αστυνομική έρευνα, η 9άχρονη διαμένει στην ίδια γειτονιά με τον 56άχρονο ομογενή ο οποιος ειναι χωρισμένος και πατέρας δύο ενήλικων παιδιών.

Στην κατοχή του 56άχρονου κατασχέθηκαν φωτογραφίες και βίντεο με σκληρό υλικό παιδικής πορνογραφίας καθώς και αρχεία που απεικονίζουν ανήλικα σε παιδική χαρά, όπως επίσης γυναίκες σε δημόσιους χώρους και σε στάσεις λεωφορείων.

Σε έρευνα στο σπίτι του 56άχρονου, κατασχέθηκαν ο ηλεκτρονικός του υπολογιστής, μέσα αποθήκευσης ψηφιακών αρχείων, ψηφιακοί δίσκοι ( DVD ) και ένα κινητό τηλέφωνο. Τα κατασχεθέντα πειστήρια απεστάλησαν στα εγκληματολογικά εργαστήρια για την περαιτέρω εξέτασή τους.

Σε βάρος του ομογενή από τη Γεωργία, σχηματίσθηκε δικογραφία για τα κατ’ εξακολούθηση αδικήματα της πορνογραφίας ανηλίκων, αποπλάνησης παιδιών και παράβασης του νόμου περί προστασίας προσωπικών δεδομένων και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport