ΘΣΝ: Ταυτοποιήθηκε ο άνδρας που πάτησε αδέσποτη γάτα και ειχε καταγραφεί απο κάμερα ασφαλείας

Για την κακοποίηση του αδέσποτου ζωου, ειχε σχηματιστεί δικογραφία και με την ταυτοποίηση του δράστη του επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο ύψους €30.000 όπως προβλέπει ο Νόμος

Ταυτοποιήθηκε ο δράστης που προκάλεσε τη θανάτωση αδέσποτης γάτας (20/08) επί της οδού Ερμού στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Αστυνομική πηγη του NantiaReport.gr αναφερει οτι πρόκειται για 39χρονο, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία από το ΑΤ Λευκού Πύργου για θανάτωση ζώου συντροφιάς και τού επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο ύψους €30.000.

Οι κινήσεις του είχαν καταγραφεί από κάμερα ασφαλείας καταστήματος και το βιντεοληπτικό υλικό περιήλθε στην κατοχή φιλοζωικής οργάνωσης, μέλη της οποίας προέβησαν σε καταγγελία. Όπως διακρίνεται στο ντοκουμέντο της κάμερας ασφαλείας, ο δράστης ενεργεί έλεγχο κατόπτευσης ώστε να βεβαιωθεί ότι δεν υπάρχει παρουσία αλλου πολιτη στο χώρο, προσεγγίζει τη γατα και την παταει με το πόδι του. Στη συνέχεια αποχωρεί από το σημείο πεζός.

Οι Αστυνομικοί της Ασφάλειας Λευκού Πύργου, με το επίμαχο βιντεοληπτικό υλικό καθώς και υλικό από κάμερες της ευρύτερης περιοχής και μαρτυρίες, ταυτοποίησαν τον άνδρα και προχώρησαν στη σύλληψή του.