ΘΣΝ: Συνελήφθησαν για τη δολοφονία του αυτοκινητιστή η σύζυγος και η κόρη του

Κατηγορούνται για τη δολοφονία του 49άχρονου επαγγελματία αυτοκινητιστή , η 45άχρονη σύζυγος και η 18άχρονη κόρη τους, έχουν συλληφθεί και κρατούνται στην Ασφάλεια Θεσσαλονίκης

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης προχώρησαν στη σύλληψη για τη δολοφονία του 49άχρονου επαγγελματία οδηγού ΤΑΧΙ, με προσδιορισμένες ως δράστες στο έγκλημα, τη 45άχρονηα σύζυγο και τη 18αάχρονη κόρης τους, σε βάρος τους, σχηματίσθηκε δικογραφία, για ανθρωποκτονία με δόλο κατά συναυτουργία και παράνομη οπλοχρησία.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της προανακριτικής έρευνας, μάνα και κόρη μπήκαν στο δωμάτιο του θύματος τα ξημερώματα της Κυριακής και αφού τον ακινητοποίησαν, τον τραυμάτισαν θανάσιμα με μαχαίρι. Ο 49άχρονος,  έφερε χτυπήματα στον λαιμό και στο πρόσωπο, όταν τον εντόπισε νεκρό ο γιος του.  Στη συνέχεια οι δύο γυναίκες, φέρονται να επιχείρησαν να αποκρύψουν ενοχοποιητικά σε βάρος τους στοιχεία, αλλοιώνοντας ταυτόχρονα τη σκηνή του εγκλήματος. Στο πλαίσιο των ερευνών, το μαχαίρι που χρησιμοποιήθηκε βρέθηκε σε φρεάτιο όμβριων υδάτων στην ανατολική Θεσσαλονίκη και κατασχέθηκε ως πειστήριο.

Οι δύο γυναίκες, θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.