ΘΣΝ: Συνελήφθησαν δύο Πακιστανοί για βιασμό νεαρής Ελληνίδας ενώ επέστρεφε από νυχτερινή διασκέδαση

Την άρπαξαν με τη βία στη μέση του δρόμου,  την οδήγησαν σε σπίτι, και βίαζαν την 20άχρονη Ελληνίδα οι δύο Πακιστανοί επί ώρες

Ξημερώματα Δευτέρας (28/09- 5:00) το πρωί η 20άχρονη Ελληνίδα, περπατούσε στην περιοχή της Αρχαίας Αγοράς, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, επιστρέφοντας από νυχτερινή διασκέδαση. Αιφνιδιαστικά ένα όχημα σταμάτησε και την ανέκοψε την πορεία, ενώ δύο άνδρες Πακιστανικής υπηκοότητας αποβιβάστηκαν και της όρμησαν , ασκώντας βία την επιβίβασαν στο όχημά τους και τη μετέφεραν σε οικία στην περιοχή των Αμπελοκήπων στη δυτική Θεσσαλονίκη .

Με απειλές κατά της ζωής της, βίαζαν την 20άχρονη από κοινού για αρκετή ώρα, και την απελευθέρωσαν στη συνέχεια. Η νεαρή γυναίκα μετέβη στο Αστυνομικό Τμήμα όπου κατήγγειλε το βιασό της. Από τις αναζητήσεις των Αστυνομικών και την κατάθεση της νεαρής Ελληνίδας, εντοπίσθηκαν το απόγευμα (29/09) στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, και αναγνωρίστηκαν ως οι δύο δράστες, και ακολουθήθηκε η αυτόφωρη διαδικασία με τη σύλληψή τους. Πρόκειται για Πακιστανούς 34ων και 45ετών , και σε βάρος τους σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία για αρπαγή και βιασμό. Οι δύο Πακιστανοί παραπέμφθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, ενώ, παραγγέλθηκε ιατροδικαστική εξέταση για της νεαρής γυναίκας .