ΘΣΝ: Σήμερα θα περνούσε από ακρόαση ο Αρχιφύλακας, που στραγγάλισε την 7άχρονη κόρη του.

Σε “κακή ψυχολογική κατάσταση” αναφέρουν Αστυνομικές πηγές, βρίσκεται ο 47άχρονος Αρχιφύλακας, ο οοιος δολοφόνησε με στραγγαλισμό την 7άχρονη κόρη του. Αν και στον υπηρεσιακό του φάκελο, δεν είχε υπάρξει πειθαρχικό για βίαιη συμπεριφορά, Αστυνομικές πηγές της Θεσσαλονίκης, αναφέρονται σε εκδήλωση “ανορθόδοξης ψυχολογικής συμπεριφοράς”.

Η ανθρώπινη διάνοια, δεν μπορεί να συλλάβει την αποτρόπαιη εγκληματική πράξη του στραγγαλισμού της 7άχρονης στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης, με δράστη, τον Αστυνομικό πατέρα της.
Όπως αναφέρει σε ρεπορτάζ του το bloko.gr, σύμφωνα με έγκυρες όσο και νέες πληροφορίες, η διοίκηση δεν υπήρξε- τελικά- άβουλη και μοιραία απέναντι στο πρόβλημα.
“Ποτέ δεν ήταν ο ανοιχτός και ευπροσήγορος άνθρωπος, όμως από τότε που επέστρεψε από την εννεάμηνη άδεια ανατροφής τέκνου, ήταν εντελώς αγνώριστος. Κλείστηκε ακόμα περισσότερο”, περιγράφει στο bloko.gr Αστυνομικός των ΜΑΤ Θεσσαλονίκης, τον συνάδελφο του, ο οποίος διέπραξε κατ ομολογίαν το ανόσιο έγκλημα της δολοφονίας με στραγγαλισμό της 7άχρονης κόρης του.
Ο δράστης, πριν να πάρει την άδεια, δεν ήταν σε υπηρεσία γραφείου, “αλλά σκοπός στην ανατολική Θεσσαλονίκη, σε στρατόπεδο που φυλλάσονται οχήματα της ΔΑΕΘ και όταν επέστρεψε η θέση του είχε καταληφθεί από άλλο συνάδελφο και τοποθετήθηκε στις διμοιρίες”.
Τότε ήταν -όπως λέγεται- που έγινε εσωστρεφής και μάλιστα ασφυκτικά κάτι που δεν πέρασε απαρατήρητο από τους συναδέλφους του και τον επικεφαλής της διμοιρίας του. Οι ανησυχίες και οι επισημάνσεις αυτές έγιναν γνωστές με αρκετές προσωπικές αναφορές στη διοίκηση, αλλά όπως πιθανολογείται, είτε αγνοήθηκαν, είτε παραπέμφθηκαν στη γραφειοκρατική αντίληψη του “ξέρουμε το προβλημα αλλά θα το δούμε αύριο”.
Το πρωί (09/06), ο Αρχιφύλακας ενημερώθηκε ότι το απόγευμα (09/06-18.00) θα περνούσε από ακρόσαση, προκειμένου να λάβει ενημέρωση, ώστε να επανατοποθετηθεί σε υπηρεσία σκοπού στην κεντρική Αστυνομική εγκατάσταση.
Λίγη ώρα όμως μετα την ενημέρωση, ο Αρχιφύλακας προχώρησε στην αποτρόπαια δολοφονία του ανηλίκου παιδιού του. Πρν από δύο χρόνια, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, είχε λάβει αναρρωτική άδεια για λόγους που συσχετίστηκαν με εκδήλωση ανορθόδοξης ψυχολογικής συμπεριφοράς.

Πηγή

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport