ΘΣΝ: “Πήγα την πήρα από το σχολείο της.. άρχισε να κάνει φασαρία..” φέρεται να υποστήριξε ο Αρχιφύλακας

Σε παραληρηματικό λόγο, σε “κακή ψυχολογική κατάσταση”,αναφέρουν Αστυνομικές πηγές, περιγράφοντας τη συμπεριφορά του 47άχρονου Αρχιφύλακα, μετά τη σύλληψή του, στη ΓΑΔΘ. Οι ισχυρισμοί του Αστυνομικού, δεν εμπίπτουν σε λόγους συνειρμούς, για τους λόγους που τον οδήγησαν στο στραγγαλισμό της 7άχρονης κόρης του, στο διαμέρισμα της οικογένειας, στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης.

“Πήγα την πήρα από το σχολείο, όπως κάνω αρκετά συχνά. Γυρίσαμε στο σπίτι, και άρχισε να κάνει φασαρία..” φέρεται να υποστήριξε στον απολογιτικό του ισχυρισμό, ο 47άχρονος Αρχιφύλακας, ενώπιων των συναδέλφων του, της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, οι οποίοι χειρίζονται την υπόθεση στραγγαλισμού της 7άχρονης κόρης του, στο διαμέρισμα της οικογένειας, στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης.
Ήταν ο ίδιος άνθρωπος, ο οποίος κάλεσε την Άμεση Δράση, κι ενημέρωσε ότι ήταν ο δράστης της δολοφονίας με στραγγαλισμό, της ανήλικης. Αστυνομικοί της ΔΙΑΣ, οι οποίο περιπολούσαν στην περιοχή, έλαβαν κλήση, και μετέβησαν στο σπίτι της οικογένειας. Εντόπισαν νεκρό το 7άχρονο κορίτσι, στο δωμάτιο, με το ούτε ενός έτους αδελφάκι του, αυτόπτη μάρτυρα της δολοφονίας της, και συνέλαβαν ον 47άχρονο συνάδελφό τους, πατέρα της ανήλικης και κατ ομολογίαν δράστη της δολοφονίας της.
Εντύπωση προκαλεί, ωστόσο, ότι δεν του είχε αφαιρεθεί το όπλο στην υπηρεσία του.
Νωρίτερα, είχε ενημερωθεί από την υπηρεσία του, για ακρόαση στην οποία θα έπρεπε να παραστεί (09/06-18.00), προκειμένου να λάβει ενημέρωση, ώστε να επανατοποθετηθεί σε υπηρεσία σκοπού στην κεντρική Αστυνομική εγκατάσταση.

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport