ΘΣΝ: Πυροβόλησαν πορτιέρη σε γεμάτο κλαμπ (φωτο & vid)

Τον πορτιέρη γνωστού κλαμπ στη πόλης, ενώ ήταν σε λειτουργία και γεμάτο με κόσμο που διασκέδαζε, πυροβόλησαν άγνωστοι
Η  μοτοσικλέτα με δύο αναβάτες σταμάτησε λίγα μέτρα από την είσοδο γνωστού club της παραλιακής οδού (06/01-02 40) Ο συνοδός  εβγάλε πιστόλι και πυροβόλησε τρεις φορές κατά 54άχρονου, ο οποίος  εργάζεται ως υπεύθυνος ασφαλείας του κλαμπ. Η μια από τις βολίδες τον τραυμάτισε στο πόδι και διακομίστηκε στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο, και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Ακολούθησαν εκτεταμένες αναζητήσεις από περιπολικά της Ασφάλειας και της Άμεσης Δράσης στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, με τους δράστες να διαφεύγουν.

Για το περιστατικό διενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης. Αστυνομικοί της Ασφάλειας περισυνέλεξαν από το σημείο τρεις κάλυκες. Αναμένονται τα αποτελέσματα της βαλλιστικής εξέτασης ενω εξετάζεται και το βιντεοληπτικό υλικό που συνέλεξαν και θα παρέλαβαν οι Αστυνομικοί της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης .

Εξετάζεται να πρόκειται για επίθεση η οποία σχετίζεται με  ανερχόμενο στην προστασίας των νυχτερινών κέντρων στην ευρύτερη περιοχή των Λαδάδικων, στη Θεσσαλονίκη. Με την έρευνα να εξετάζει και τους  πυροβολισμούς έξω από club, στην πλατεία Μοριχόβου.

____________________

* thestival.gr