ΘΣΝ: Πτώμα άνδρα εντοπίσθηκε σε φωταγωγό, όταν συνεργείο πήγε για έλεγχο στις σωληνώσεις

Στο χώρο έχει κληθεί η Ασφάλεια Θεσσαλονίκης, ενώ δεν έχει προκύψει να ανήκει στους ενοίκους της πολυκατοικίας, και εξετάζεται να πρόκειται για κάποιον ο οποίος επιχείρησε να βρει πρόσβαση στους κοινόχρηστους χώρους της πολυκατοικίας

Το πτώμα άνδρα (17/12-13.30) εντοπίσθηκε σε φωταγωγό πολυκατοικία της οδού Αγγελάκη στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με τις πρώτες αναφορές, το πτώμα εντοπίσθηκε από μέλη συνεργείου καθαρισμού . Από έρευνα των Αστυνομικών δεν προκύπτει να έχει δηλωθεί εξαφάνιση ή να ταυτοποιείται στα στοιχεία κάποιου από τους ενοίκους , και εξετάζεται το ενδεχόμενο να πρόκειται για άνδρα ο οποίος έπεσε από μεγάλο ύψος και ενδεχομένως μέσω του φωταγωγού επιχείρησε να αποκτήσει πρόσβαση σε κάποιο διαμέρισμα.

Ένοικος φέρεται να έχει καταθέσει ότι τα ξημερώματα της περασμένης Τρίτης προς Τετάρτη, είχε ακούσει ένα πολύ δυνατό κρότο από το φωταγωγό, αλλά δεν εντόπισε το οτιδήποτε και δεν έδωσε συνέχεια . Οι ένοικοι της πολυκατοικίας είχαν εντοπίσει πρόβλημα στις σωληνώσεις της αποχέτευσης από την περασμένη Παρασκευή (11/12)  στο χώρο του φωταγωγού. Ο διαχειριστής της πολυκατοικίας κάλεσε το συνεργείο και στο φωταγωγό μαζί με καλώδια από κεραίες τηλεόρασης, ώστε να γίνει αποκατάσταση της βλάβης στην αποχέτευση και εντοπίσθηκε το πτώμα του άνδρα.

Στο σημείο έχει μεταβεί κλιμάκιο της Ασφάλεια Θεσσαλονίκης και ιχνηλάτες της ΔΕΕ, και ιατροδικαστής για αυτοψία και νεκροψία στο πτώμα του άνδρα. Για την υπόθεση ενεργείται προανάκριση.