ΘΣΝ: Προθεσμία να απολογηθεί έλαβε ο 47άχρονος Αρχιφύλακας.

Κατά την ολιγόλεπτη παραμονή του στο γραφείο της Εισαγγελίας ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί ενώπιον του Ανακριτή.

image

Προθεσμία για να απολογηθεί (11/06-13.00) στον Γ’ τακτικό ανακριτή Θεσσαλονίκης, ο 47χρονος Αρχιφύλακας Μάκης Κατρανιάς, ο οποίος στραγγάλισε την ηλικίας 7 ετών κόρη του.
Ενώπιον της Εισαγγελέως Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης Ιωάννα Ζωγράφου, επανέλαβε την ομολογία για τη διάπραξη του εγκλήματος, του απαγγέλθηκε η κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση και τον παρέπεμψε στον Ανακριτή.
Σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα αναφέρει ότι αντιμετώπιζε ο 47χρονος Αρχιφύλακας, σύμφωνα με το συνήγορό του, Νίκο Στεργιόπουλο (βίντεο). “Τον τελευταίο χρόνο, έπαιρνε χάπια γιατί έπασχε από μανιοκατάθλιψη. Έλεγε ότι πιεζόταν πολύ από την οικογένειά του”, ανέφερε, ενώ πρόσθεσε πως χτες (09/06), ο 47χρονος Αρχιφύλακας, είχε λάβει και πάλι άδεια, ενώ τελευταία φορά είχε ελεγθεί από επιτροπή το 2011.

image

Το απόγευμα (10/06-17.00) θα τελεστεί η εξοδιος ακολουθία για την 7άχρονη Χρύσα στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Μενεμένης.

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport