ΘΣΝ: Πρόσφυγες απο τη Συρία συνελήφθησαν για το βιασμό φοιτήτριας στο ΑΠΘ

Συνελήφθησαν καθώς αναγνωρίστηκαν και κατηγουρούνται για την επίθεση και βιασμό φοιτήτριας, μέσα στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης.

ΕΛΑΣ

Τρεις λαθρομετανάστες- κατα δήλωσή τους Σύροι, αναγνωρίστηκαν για την επιθεση και βιασμό σε 20άχρονη φοιτήτρια και τον 23άχρονο σύντροφό της (02/10- 06.30) ενω επεστρεφαν από πάρτυ το οποίο ειχε διοργανωθεί στο ΑΑΠΘ Οι δράστες ληστεψαν τον νεαρό, και βίασαν τη νεαρή φοιτήτρια. Ύστερα απο αξιοποίηση πληροφοριών, οι Αστυνομικοί εντόπισαν σε διαμέρισμα και συνέλαβαν τρεις -λαθρομετανάστες- κατα δήλωση τους Σύροι, ενω στην κατοχή τους, κατασχέθηκαν ποσότητα ναρκωτικών.

Συμφωνα με Αστυνομικές πηγές- στο nantiareport.gr- ένας από τους τρεις Συρους, είχε σημανθεί και φωτογραφηθεί από τις Αρχές, κατά τη σύλληψή του ως λαθρομετανάστης (κατά την παράνομη είσοδο του στη χώρα) και παρέμεινε έγκλειστος σε Κέντρο Κράτησης. Η φοιτήτρια στην κατάθεσή της περιέγραψε τους δράστες ενω αναγνώρισε στο φωτογραφικό αρχείο το οποίο της υπέδειξαν τον εναν απο τους δράστες της βιαιης επίθεσης σε βάρος του ζευγαριού.
Για την ΕΛΑΣ το περιστατικό παραμένει στα “αποκρυφα” των υπηρεσιακών αναφορών καθώς δεν έχει εκδόσει ανακοίνωση ούτε έχει προβεί σε σχετική ενημέρωση.