ΘΣΝ: Προφυλάκιση και για το “φυγά” Αλβανό Roxhers Demirazi

Απόφαση από κοινού για προσωρινή κράτηση άκουσε ο 20χρονος Αλβανός “φυγάς” Roxhers Demirazi, μέλος του τάγματος εφόδου των 12 δολοφόνων στη επίθεσης  κατά της πενταμελούς παρέας και τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού

Μετά την ολοκλήρωση της 6άωρης απολογίας του, ο 20χρονος Αλβανός Roxhers Demirazi, κρίθηκε προφυλακιστέος με σύμφωνη γνώμη της 7ης τακτικής Ανακρίτριας και του Εισαγγελέα. Πρόκειται για τον Αλβανό, που είχε διαφύγει στη χώρα του μετά τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη Καμπανού, και παραδόθηκε στις ελληνικές Αρχές .

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην απολογία του ενώπιον της 7ης τακτικής Ανακρίτριας, ο 20χρονος Roxhers Demirazi αρνήθηκε την ενεργό συμμετοχή στη δολοφονία του Άλκη, προσδιορίζοντας ως “περιφερειακό” τον ρόλο του στην επίθεση.

«Έφτασα στο σημείο, είδα την επίθεση και κυνήγησα τον πιο εύσωμο που τράπηκε σε φυγή», φέρεται να ισχυρίστηκε. «Καταδίωξα κάποιον αλλά δεν κατάφερα χτυπήματα εγώ. Συγγνώμη που βρέθηκα στον τόπο αλλά δεν έκανα πράξεις», υποστήριξε μεταξύ άλλων.

Ο ίδιος, σύμφωνα με πληροφορίες, κατονόμασε τους δράστες με το μαχαίρι “Karambit” και το κινέζικο δρεπάνι “kama”. «Αυτοί ήταν στην πρώτη σειρά και γύρω απ’ αυτούς ήταν κι άλλοι», φέρεται να υποστήριξε ο 20χρονος Αλβανός.

Ο 20χρονος Roxhers Demirazi, έλαβε φυλακιστήριο για Σωφρονιστικό Κατάστημα.