ΘΣΝ: Πίστεψε ότι σκότωσε ιερόδουλη και την πέταξε σε αρδευτικό κανάλι.

Επιχείρησε να βάλει τέλος στη ζωή του, θεωρώντας ότι είχε σκοτώσει ιερόδουλη. Το θύμα της επίθεσης, είχαν εντοπίσει διερχόμενοι βαρυτατα τραυματισμένη και τη μετέφεραν σε Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, όπου και παραμένει σε νοσηλεία.

Σε βάρος του 27χρονου εκκρεμούσε ένταλμα για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βαρος 34χρονης ιερόδουλης, και ταυτοποιήθηκε όταν προσήχθη στο Τμήμα όταν Αστυνομικοί απέτρεψαν απόπειρα αυτοχειρίας.
Ο δράστης κατηγορείται ότι χτύπησε με μεταλλικό σωλήνα τη γυναίκα και την πέταξε σε αρδευτικό κανάλι, θεωρώντας ότι είναι νεκρή.
Σύμφωνα με την καταγγελία της 34χρονης, (07/12 2014) ο 27χρονος, την παρέλαβε από πιάτσα εκδιδομένων στην οδό Γιαννιτσών της Θεσσαλονίκης, με σκοπό να συνευρεθούν ερωτικά. Με το φορτηγό του ο 27χρονος, κατευθύνθηκαν προς την περιοχή του Δενδροποτάμου, όπου, φέρεται ότι  χτύπησε την 34χρονη με τον μεταλλικό σωλήνα στο κεφάλι.
Πεπεισμένος ότι η γυναίκα είναι νεκρή, τη μετέφερε στη συνέχεια στην περιοχή της Χαλκηδόνας, όπου την εγκατέλειψε σε αρδευτικό κανάλι και διέφυγε. Διερχόμενη οδηγός εντόπισε αιμοφυρτη την 34χρονη και ενημέρωσε την Αστυνομία, ενώ η γυναικα βαρυτατα τραυματισμένη, μεταφέρθηκε σε  Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, με θλαστικά τραύματα στο κεφάλι, και στην τραχηλική χώρα.
Αστυνομικοί του τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, εντόπισαν τον 27χρονο  στην Αθήνα ενώ είχε προσαχθεί στο τμήμα Ασφάλειας Ομονοίας. Είχε αποπειραθεί αυτοχειρία, όταν εντοπίσθηκε από Αστυνομικούς της ΟΠΚΕ, οι οποίοι τον απέτρεψαν. 
Κατά την εξεταση του απο τους Αστυνομικούς, διακριβώθηκε η εμπλοκή του στην απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά της 34χρονης, και ομολόγησε την πράξη του. Μετήχθη στη Θεσσαλονίκη, όπου συνελήφθη βάσει εντάλματος που είχε εκδοθεί σε βάρος του.
Σε έρευνα στο αυτοκίνητό του, εντοπίστηκε ο μεταλλικός σωλήνας, τον οποίο -όπως ομολόγησε- χρησιμοποίησε κατά την επίθεση.
Ο 27χρονος οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης και παραπέμφθηκε να απολογηθεί σε Ανακριτή.

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport