ΘΣΝ: O γιος του Αρμένιου, είχε ζητήσει τον εγκλεισμό του- Με 23 μαχαιριές δολοφόνησε τη σύζυγό του

Δολοφόνησε τη σύζυγό του, και συνελήφθη ο Αρμένιος συζυγοκτόνος, ο οποίος με αίτημα του γιου του, είχε εκδοθεί Εισαγγελική Διάταξη για εγκλεισμό του σε ψυχιατρική κλινική

Δύο φορές είχε νοσηλευτεί στο παρελθόν, ο 49χρονος Αρμένιος δολοφόνος της συζύγου του της Θεσσαλονίκη (28/11-21.30), σε ψυχιατρική κλινική. Όπως αναφέρει ο 20χρονος γιος του Αρμένιου, τον Απρίλιο του 2020, ο πατέρας του, είχε ενεργήσει απόπειρα αυτοχειρίας σε βάρος του, και νοσηλεύτηκε για 20 ημέρες. Ωστόσο μετά από έξι μήνες, λόγω των αντιδράσεών του, ο ίδιος του επικοινώνησε με τις Εισαγγελικές Αρχές και διαταχθεί εκ νέου ο εγκλεισμός του, για δέκα μέρες. Σύμφωνα με πηγές της ΕΛΑΣ ωστόσο, δεν υπάρχει καταγεγραμμένη καταγγελία ενδοοικογενειακής βίας ή επεισόδιο, που να αφορά στον 49χρονο Αρμένιο.

Από την ολοκλήρωση της ιατροδικαστικής εξέτασης, στο πτώμα της 48χρονης γυναίκας, είχε δεχθεί 23 μαχαιριές από το κυνηγετικό μαχαίρι που κρατούσε ο 49χρονος σύζυγό της, μέσα στην κρεβατοκάμαρα του διαμερίσματός τους, στην Πολίχνη Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με τη νεκροτομή, τα τραύματα από το μαχαίρι, εντοπίζονται στον θώρακα, την κοιλιά και τα άκρα του θύματος.

Σε βάρος του 49χρονου Αρμένιου, ο Εισαγγελέας άσκησε Ποινική Δίωξη, και τού απήγγειλε κατηγορίες για ανθρωποκτονία με δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία, και τον παρέπεμψε να απολογηθεί στον 6ο τακτικό Ανακριτή Θεσσαλονίκης, από τον οποίο έλαβε προθεσμία.