ΘΣΝ: Με θέματα ψυχικής υγείας ο άνδρας που σκότωσε τη σύζυγό, είχε νοσηλευτεί στο παρελθόν

Τα ψυχολογικά προβλήματα που αντιμετώπιζε ο δράστης απο την Αρμενία τον οδήγησαν στο έγκλημα με θύμα τη σύζυγό του

Ο δράστης με καταγωγή από την Αρμενία λόγω των προβλημάτων ψυχικής υγείας που αντιμετώπιζε, κατά το παρελθόν είχε νοσηλευτεί σε Ίδρυμα Ψυχικής Υγείας καιπρόσφατα είχε επιστρέψει στην οικογενειακή εστία, λαμβάνοντας αγωγή.

Ο δράστης στην απολογία του στους Αστυνομικούς απέδωσετην πράξη του στις σκέψεις που είχε αναπτύξει ότι η σύζυγός του τον απατούσε. Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές στο NantiaReport.gr ήταν μια εμμονή που είχε αναπτύξει ο ίδιος χωρίς να ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Το έγκλημα σε βάρος της 48χρονης γυναίκας από την Αρμενία το βράδυ της Κυριακής (28/11) ειψε δράστη το 49χρονο σύζυγός της, επίσης Αρμενικής καταγωγής, ο οποίος της διατέθηκε με μαχαίρι και έπληξε το σώμα της οχτώ φορές με κυνηγετικό μαχαίρι, τραυματίζοντας θανάσιμα τη γυναίκα, στο σπίτι τους, στην Πολίχνη, στη δυτική Θεσσαλονίκη.

Στη συνέχεια ο δράστης επικοινώνησε τηλεφωνικά με το Αστυνομικό Τμήμα του Λευκού Πύργου και δήλωσε σε ομολογία στους Αστυνομικούς, «παιδιά σκότωσα τη γυναίκα μου» και παραδόθηκε στο πλήρωμαπου έφτασε στο σπίτι του.

Σε βάρος του 49χρονου σχηματίστηκε δικογραφία και αναμένεται να οδηγηθει στον Εισαγγελέα.