ΘΣΝ: Νεκρός 14άχρονος- Είχε δηλωθεί εξαφάνιση

Στην περιοχή Γέφυρα της Θεσσαλονίκης, εντοπίσθηκε η σορος του 14άχρονου για τον οποίο είχε δηλωθεί εξαφάνιση. Συμφωνα με τον ιατροδικαστή, φερει πολλαπλά τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο στον λαιμό

image

Εντοπίσθηκε (12/06, 11.00) νεκρός ο 14άχρονος για τον οποίο ειχε σηκωθει εξαφάνιση. Η σορός του ανήλικου εντοπίσθηκε στην πόρτα του κλειστού γυμναστηρίου του χωριού στην περιοχη Γέφυρα της Θεσσαλονίκης, από περίοικους και αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Λαθρομετανάστευσης Αγίου Αθανασίου. Μακροσκοπικά, η σορός του αγοριού φέρει πολλαπλά τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο στο λαιμό, ενώ ο ιατροδικαστής εντόπισε αμυντικά ίχνη στη σορό του.
Το βράδυ του Σαββάτου (11/06) ο 14άχρονος διασκέδαζε με φίλο του σε καφετέρια της περιοχής, από το οποίο αποχώρησαν κοντά στα μεσάνυχτα με σκοπό να επιστρέψουν στα σπίτια τους.
Ωστόσο το εφηβο αγόρι δεν εμφανίστηκε ποτέ σπίτι του, με τη μητέρα του να ανησυχεί και να δηλώνει την εξαφάνισή του. Με τη φωτογραφία του ξεκίνησαν οι αναζητήσεις.
image
Άμεσα οι γονείς και φίλοι του νεαρού είχαν κληθεί να καταθέσουν στις έρευνες αναζήτησης του, με τον ανήλικο να παραμένει αγνοούμενος μέχρι το μεσημέρι, οπότε και εντοπίσθηκε η σορό του.
Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.