ΘΣΝ: Μετά τα €150 για ασκοπη μετακίνηση στην παραλία, αλλα €200 για ΚΤΕΟ στην Θεσσαλονικιά που “μανίζει” με ενστόλους (video)

Σε έλεγχο για τα μέτρα απαγόρευσης της κυκλοφορίας οι Αστυνομικοί της Θεσσαλονίκης διαπίστωσαν ότι το όχημα δεν είχε περάσει ΚΤΕΟ και επέβαλαν πρόστιμο

Πριν δύο εβδομάδες (31/03) κατέβηκε στην παραλία της Θεσσαλονίκης με το γιο της, προκάλεσε επεισόδιο με Αστυνομικούς που επιτηρούσαν την σφράγιση τής νέας παραλίας στο πλαίσιο των μέτρων περιορισμού του κορωνοϊού και παρέλαβε το πρόστιμο των €150 ευρώ για άσκοπη μετακίνηση .

Η (γνωστή πια) Ιωάννα Κουσκούση την Κυριακή (12/04) βρέθηκε -και πάλι – να κινείται με αυτοκίνητο αυτή τη φορά και κατά τον έλεγχο  των στοιχείων του οχήματος προέκυψε ότι δεν είχε περάσει ΚΤΕΟ.

Αφού έκανε το “κομμάτι” της καταγράφοντας τους Αστυνομικούς με το κινητό της τηλέφωνο, σχολιάζοντας σε έντονο και προσβλητικό ύφος, το ότι δεν φορούσαν μάσκες και γάντια, έλαβε την…. αποστομωτική απάντηση σε κλήση των €200 και για άλλη μια φορά οι Αστυνομικοί βρέθηκαν να την ακούν να ωρύεται σε κλίμακες .. παραφωνίες.