ΘΣΝ: Κατέθεσε ο πρόεδρος της ΕΠΟ για την απειλητική επιστολή

 Κατέθεσε για την επιστολική απειλή ο πρόεδρος της ΕΠΟ ενώ την υπόθεση χειρίζεται το τμήμα Δίωξης Εκβιαστων και η Αντιτρομοκρατική.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος πήγε το μεσημέρι της Παρασκευής (29/12) στην Αστυνομία Θεσσαλονίκης για να καταθέσει σχετικά με την επιστολή που έλαβε με εσωκλειόμενη σφαίρα (28/12) στο γραφείο του.

Το φάκελο που περιείχε τρισέλιδη απειλητική επιστολή δεν παρέλαβε ο ίδιος αλλά οι συνεργάτες του μιας κι ο ίδιος ήταν στο αεροδρόμιο καθώς ταξίδευε για τη Θεσσαλονίκη.

Την Τετάρτη (3/1) θα περάσει από τη ΓΑΔΑ για να ανοίξει η δικογραφία, ενώ η Αστυνομία ψάχνει από τα ΕΛ.ΤΑ για να ανακαλύψει από που έφυγε, καθώς δεν μπορεί να ξέρει από ποιον έφυγε από τον Πειραιά ως συστημένη.

Στην επιστολή υπάρχει η υπογραφή «ο λαός μιας μεγάλης ομάδας», ενώ μέσα στην επιστολή υπάρχουν απειλές για την οικογένειά του αλλά και τον ίδιο.

ΕΠΟ: “Η πλήρης εξυγίναση θα ολοκληρωθεί”

Θέση στο όλο θέμα πήρε και η Ομοσπονδία η οποία με ανακοίνωση που εξέδωσε καταδίκασε το γεγονός και εξέφρασε την αποφασιστικότητα για την ολοκλήρωση της εξυγίανσης και του εκσυγχρονισμού του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία καταδικάζει με τον πλέον κατηγορηματικό, απερίφραστο και ομόθυμο τρόπο την απαράδεκτη και πρωτοφανούς -ακόμα και για τους εμπνευστές της- θράσους χθεσινή προσπάθεια τρομοκράτησης του Προέδρου της κ. Β.Γραμμένου.

Οι κρυπτόμενοι πίσω από την άθλια αυτή ενέργεια, οι οποίοι με το τρόπο αυτό φύτεψαν μια ακόμα σφαίρα στο ποδόσφαιρό μας, στοχεύουν προφανώς στην επιστροφή του ελληνικού ποδοσφαίρου στις παλαιότερες μεθόδους και πρακτικές.

Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να γνωρίζουν ότι η προσφάτως εκλεγείσα Διοίκηση τη ΕΠΟ δεν πτοείται, δεν εκφοβίζεται, δεν εκβιάζεται και πολύ περισσότερο δεν πρόκειται να παραιτηθεί του σχεδίου εκσυγχρονισμού και χρηστής διοίκησης του ελληνικού ποδοσφαίρου.

‎Η πλήρης εξυγίανση,‎ που τόσο ενοχλεί κάποιους, θα ολοκληρωθεί.

____________

* gazzetta.gr