ΘΣΝ: “Καλό ταξίδι Τζίνα.. Η βόλτα με τον αγαπημένο της σκύλο ήταν μοιραία!”

Σε τραγικό δυστύχημα, με θανατηφόρα πτώσης, αποδίδεται ο θάνατος του νεαρού μοντέλου

Έχασε τη ζωή της , ενώ είχε βγάλει βόλτα το σκυλάκι της, στα παλαιά λατομεία Παλαιοκάστρου, στην Θεσσαλονίκη. Το πτώμα της νεαρής κοπέλας εντόπισε περιπατητής , κατακρεμνισμένη από βραχώδη πλαγιά, ύψους 50 μέτρων, κι ενημέρωσε την Αστυνομία. Στο χέρι της κρατούσε ακόμα του λουρί τους  οικόσιτου κατοικιδίου της, το οποίο βρέθηκε στο χώρο.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική αυτοψία, έφερε θλαστικές εξωτερικές, κακώσεις στο κεφάλι και στο σώμα, ενώ και τα ευρήματα κατά την εξερεύνηση του χώρου- με τα έως τώρα δεδομένα- συγκλίνουν στην εκδοχή του «ατυχηματικού θανάτου».

Η 20άχρονη, Τζίνα Βογιατζή, ήταν φοιτήτρια Οδοντιατρικής στη Θεσσαλονίκη ενώ παράλληλα συμμετείχε σε πρακτορείο μοντέλων της πόλης. Με την τραγική αναγγελία του αιφνίδιου θανάτου της, το πρακτορείο της , την αποχαιρέτησε με δύο φωτογραφικές τις στιγμές στις οποίες ξεχωρίζουν τα φωτεινά καταπράσινα μάτια της και το πηγαίο χαμόγελό της.

Καλό ταξίδι Τζίνα. Είμαστε συγκλονισμένοι με το ξαφνικό χαμό της Τζίνας μας… Η βόλτα με τον αγαπημένο της σκύλο ήταν μοιραία. Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ τα πιο λαμπερά πράσινα μάτια και αυτό το υπέροχο χαμόγελο της. Κουράγιο Δήμητρα & Σταύρο… Η σκέψη μας είναι μαζί σας…

Προανάκριση για τις ακριβείς συνθήκες υπό τις οποίες σημειώθηκε το δυστύχημα, διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ωραιοκάστρου.