ΘΣΝ: Κακουργηματική Δίωξη στους δυο συλληφθέντες για τη ληστεία μετά φόνου στο μίνι μάρκετ

Οι δύο κατηγορούμενοι, οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία και ασκήθηκε στο δράστη και το συνεργό του, Ποινική Δίωξη για τη ληστεία μετά φόνου στο ψιλικατζίδικο στην Τούμπα

Ποινική δίωξη άσκησε η Εισαγγελέας Πλημμελειοδικών σε βάρος του 27χρονου Αλβανού δράστη και του 35χρονου συνεργού του, οι οποίοι κατηγορούνται για τη ληστεία μετά φόνου σε βάρος του 44χρονου Μάριου, τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου (06/11), στο κατάστημα ψιλικών επί της οδού Γρ. Λαμπράκη, στην Τούμπα Θεσσαλονίκης. Η Εισαγγελέας άσκησε Ποινική Δίωξη στον 27χρονο Αλβανό για ανθρωποκτονία με δόλο, ληστεία, οπλοφορία και οπλοχρησία, ενώ στον 35χρονο άσκησε Δίωξη για συνέργεια στη ληστεία και παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών. Και οι δύο κατηγορούμενοι φαίνεται πως διαθέτουν ποινικό παρελθόν και είναι γνώριμοι των αστυνομικών Αρχών.

Ο 27χρονος Αλβανός εντοπίστηκε το πρωί (08/111) στο σπίτι του και προσήχθη στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, για τον οποίο εκδόθηκε ένταλμα από την 4η Τακτική Ανακρίτρια Θεσσαλονίκης, μετά τη σύλληψη, στο πλαίσιο του αυτοφώρου, του 35χρονου συνεργού του, ο οποίος φέρεται να παραδέχθηκε στην Εισαγγελέα ότι είναι αυτός που έχει καταγραφεί στα βίντεο καθώς «Κάναμε τον τελευταίο καιρό παρέα», ενώ υποστήριξε δε γνώριζε για τη ληστεία και τη δολοφονία.