ΘΣΝ: Έντονο οικογενειακό επεισόδιο κατέληξε σε έγκλημα- Χτύπαγε τους γονείς του και τον πυροβόλησε ο πατέρας του με καραμπίνα

Μετά από επεισόδιο με μέλη της οικογένειάς του ο άνδρες ο οποίος αντιμετώπιζε σοβαρά θέματα ψυχικής υγείας, χτύπησε τον πατέρα του και επιχείρησε να φύγει από το σπίτι

«Δεν άντεξε άλλο την κατάσταση, να τους χτυπάει (σσ τους γονείς) για τα ναρκωτικά. Χτύπησε τη μάνα του γιατί δεν τον άφηνε να βγει έξω λόγω των απαγορεύσεων. Τον είχε χτυπήσει (σσ τον πατέρα του). Από αγανάκτηση το έκανε ο άνθρωπος», περιγράφει ο Θ.Ι. γείτονας του 63άχρονου υδραυλικού, πώς ο φιλήσυχος οικογενειάρχης το μεσημέρι της Κυριακής συνελήφθη για τη δολοφονία του 31χρονο γιου του μέσα στο σπίτι της οικογένειας.
Η ήσυχη γειτονιά στα Πυλαιώτικα της Θεσσαλονίκης, αναστατώθηκε (26/04-13.30) από το έντονο οικογενειακό επεισόδιο στο σπίτι του 63άχρονου υδραυλικού. Ο 31χρονος γιος της οικογένειας, αντιμετώπιζε σοβαρά θέματα ψυχικής υγείας και οι φωνές ήταν συνηθισμένες από τη μονοκατοικία της οικογένειας. Ο καβγάς το μεσημέρι της Κυριακής, όμως, δεν ήταν σαν τις άλλες φορές.  «Μάλωναν συχνά στο σπίτι, χτυπούσε (σ.σ. ο γιος) τους γονείς του, για τα ναρκωτικά. Σήμερα χτύπησε πάλι τη μάνα, ίσως γιατί δεν τον άφηναν να βγει έξω λόγω των απαγορεύσεων», υποστήριξε ο γείτονάς τους.

Οι φωνές του 31χρονου της αδελφής και της μητέρας του, είχαν αναστατώσεις τη γειτονιά ενώ ο 63άχρονος πατέρας απουσίαζε. Ενημερώθηκε και επέστρεψε στο σπίτι της οικογένειας, ενώ το έντονο επεισόδιο συνεχίστηκε, μεταξύ των δύο ανδρών με τον 31άχρονο να χτυπάει τον πατέρα του στο πρόσωπο και στη συνέχεια επιχείρηση να βγει από τη μονοκατοικία. «Αντικρίζοντας τον δράστη, ο ανιψιός μου τον είδε παραμορφωμένο και τον ρώτησε τι έγινε. “Γιώργο, δεν πήγαινε άλλο, κοίτα τι με έχει κάνει”» ανέφερε ο γείτονας του 63άχρονου. Με καραμπίνα που κατείχε ο πατέρας του 31άχρονου,  πυροβόλησε το γιο του, ο οποίος κατέληξε νεκρός. Ελαφρά τραυματίστηκε στη μέση και η σύζυγος του 63χρονου σε μια προσπάθεια να αποτρέψει τη φυγή του 31χρονου μπήκε στη μέση ενώ ήταν σε εξέλιξη στο έντονο οικογενειακό επεισόδιο .
«Ήταν φίλος μου ο 63χρονος, καλός νοικοκύρης, καλός άνθρωπος. Δεν ήταν ούτε μπλεγμένος, ούτε δολοφόνος. Κι η αγανάκτηση πολλά κάνει», ανέφερε ο γείτονάς του, ο οποίος έχει δηλώσει πρόθεση να καταθέσει ως μάρτυρας υπεράσπισής του.

Ο 63άχρονος συνελήφθη από την Ασφάλεια Θεσσαλονίκης, ενώ σε βάρος του σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία και παραπέμφθηκε το πρωί της Δευτέρας (27/04) στον Εισαγγελέα.