ΘΣΝ: «Εγώ είμαι περήφανος για τα παιδιά μου που ανέθρεψα και για τα εγγόνια μου, οι πατεράδες τους είναι υπερήφανοι;»

Ο κύριος Αλκιβιάδης Καμπάνος, είναι απόστρατος Αξιωματικός της Χωροφυλακής, πατέρας του Στρατιωτικού πατέρα του 19χρονου Άλκη που έφερε και το όνομά του, αναφέρεται στον εγγόνο που δολοφόνησε το τάγμα εφόδου των μακελάρηδων χούλιγκαν  στη Θεσσαλονίκη

«Δεν έχω μίσος για κανέναν. Όλοι πρέπει να δείξουμε αγάπη στον άνθρωπο. Δεν ξέρω τι να πω. Βλέπω την κοινωνία να έχει στραβώσει. Κάτι πρέπει να αλλάξει», είναι τα λόγια του απόστρατου Αξιωματικού της Χωροφυλακής, παππού του Άλκη Καμπάνου, ενώ αναφέρεται στους δολοφόνους του εγγονιού του, τα ξημερώματα της Τρίτης (01/02) όταν το τάγμα εφόδου των χούλιγκαν επιτέθηκε στην πενταμελή νεαρή παρέα και κατέσφαξε τον 19χρονο φοιτητή.

«Η παιδεία ξεκινάει από το σχολείο. Ξέρετε τι παιδί ήταν ο Άλκης. Ήρθε δύο μέρες πριν το περιστατικό με τον πατέρα να με δει και κάθισε εκεί πέρα και μου λέει παππού βρήκα ένα γατάκι στην είσοδο της πολυκατοικίας που νιαούριζε και το πήρα. Τέτοιο παιδί ήταν. Πήρε το γατάκι για να το σώσει. Εγώ είμαι περήφανος για τα παιδιά μου που ανέθρεψα και για τα εγγόνια μου. Ρωτάω τους πατεράδες αυτών των παιδιών είναι υπερήφανοι;» διερωτάται ο απόστρατος Αξιωματικός της Χωροφυλακής.

«Η αστυνομία κάνει ό,τι μπορεί, αλλά και αυτούς δεν τους αφήνουν να κάνουν τίποτα. Ύστερα τι να πούμε. Υπάρχουν άτομα που η αστυνομία τα έχει πιάσει εκατό φορές και πάλι κυκλοφορούν έξω. Έτσι, δεν πάει μπροστά η κοινωνία. Δημοκρατία ωραία είναι αλλά πρέπει να υπάρχει σεβασμός μεταξύ των ανθρώπων. Άμα δεν σέβεσαι τον απέναντι σου δεν είσαι τίποτα», επισημαίνει και καταλήγει ο κύριος Αλκιβιάδης Καμπανός.