Έφοδοι της Αστυνομίας σε συνδέσμους οπαδών σε Αττική και Θεσσαλονίκη

Σε εξέλιξη αστυνομικές επιχείρηση παρουσία Εισαγγελικών Λειτουργών, σε Συνδέσμους Οργανωμένων Οπαδών σε περιοχές της Αττικής και της Θεσσαλονίκης, μετά την εν ψυχρώ δολοφονία του Άλκη Καμπάνου

Αστυνομικές πηγές του NantiaReport.gr αναφέρουν ότι αστυνομικές έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξης σε γραφεία Συνδέσμων Οργανωμένων Οπαδών ομάδων σε Αττική και Θεσσαλονίκη. Οι ίδιες πηγές ενημέρωσης, ολοκληρώθηκε η έρευνα στα γραφεία του ΠΑΟΚ στην οδό Μενάνδρου στην περιοχή της Ομόνοιας και σε σύνδεσμο του Παναθηναϊκού στην οδό Παύλου Μελ στο Περιστέρι, καθώς επίσης σε σύνδεσμο του Ολυμπιακού στα Λιόσια και σε γραφεία οργανωμένων της ΑΕΚ στους Αγίους Αναργύρους.

Σε έφοδο Αστυνομικών (03/02) σε Συνδέσμους οργανωμένων οπαδών του ΠΑΟΚ, του Άρη και του Ηρακλή στην πόλη της Θεσσαλονίκης, κατασχέθηκαν στους χώρους στυλιάρια, σιδηρόβεργες και μπιτόνι βενζίνης ενώ πραγματοποιήθηκαν δύο συλλήψεις οι οποίοι οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα (04/02) και αφέθηκαν ελεύθεροι . Έρευνα την ίδια μέρα πραγματοποιήθηκε και στο Σύνδεσμο του ΠΑΟΚ, στο γήπεδο της Τούμπας, με τους Αστυνομικούς να κατάσχουν μεταλλικά στυλιάρια και κράνη, ενώ μεταξύ άλλων, βρέθηκαν μεταλλικά αντικείμενα και σκαπτικά εργαλεία. Ενώ από το Σύνδεσμο οπαδών του Άρη κοντά στο «Κλεάνθης Βικελίδης», στη Θεσσαλονίκη, σύμφωνα με πληροφορίες, κατασχέθηκαν στυλιάρια, σιδηρόβεργες, πυρσοί, καπνογόνα και ένα μπιτόνι με βενζίνη. Έρευνα πραγματοποιήθηκε και στο Σύνδεσμο οπαδών του Άρη στην οδό Αργυροπούλου, στον Εύοσμο, καθώς επίσης στο κτίριο της Αυτόνομης Θύρας 10, του κεντρικού συνδέσμου των οπαδών του Ηρακλή, στη Θεσσαλονίκη.

Ενώ σε έρευνα που προηγήθηκε  (02/02) στο Σύνδεσμο Φιλάθλων του ΠΑΟΚ στην Παλαιών Πατρών Γερμανού, στον οποίο ανήκε ο 23χρονος Αλβανός δολοφόνος του Άλκη Καμπάνου, κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, αναδιπλούμενοι σουγιάδες, κράνη, βεγγαλικά χειρός, κροτίδες, εργαλεία, όπως φτυάρια, μεταλλικοί σωλήνες και ξύλινα ρόπαλα.