ΘΣΝ: Έφηβη πήρε χωρις άδεια το οικογενειακό αυτοκίνητο- Ακολούθησε καταδίωξη, με αστυνομικό τραυματία σε σύγκρουση με περιπολικό

Η 13χρονη μαθήτρια πήρε χωρις άδεια το οικογενειακό αυτοκίνητο ώστε να πραγματοποιήσει βόλτα στη Θεσσαλονίκη, όταν πλήρωμα περιπολικού την εντόπισε, ακολούθησε καταδίωξη με αστυνομικό τραυματία σε σύγκρουση

Η έφηβη απο την περιοχή της Καλαμαριάς στη Θεσσαλονίκη το βραδυ της Τρίτης (09/08) πήρε κρυφά τα κλειδιά του αυτοκινήτου των κηδεμόνων της, τα παραχώρησε στο 15χρονο φίλο της και βγήκαν βόλτα με την παρέα τους.

Όταν αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης έκαναν σήμα για έλεγχο ο ανήλικος οδηγός επιτάχυνε σε μια απόπειρα να διαφύγουν και να αποφύγουν τις νομικές συνέπειες. Είχε προηγηθεί καταγγελία του πατέρα της ανήλικης ως “κλεμμένο” καθώς αγνοούσε οτι η κόρη του ειχε παραλάβει χωρις συγκατάθεση το οικογενειακό αυτοκίνητο.

Πλήρωμα της ΑΔ ΘΣΝ ακινητοποίησε το αυτοκίνητο στη Θέρμη, μετά από καταδίωξη με τον οδηγό να εχει προκαλέσει φθορές σε περιπολικό και μια μοτοσυκλέτα της ΕΛΑΣ ενω τραυματίστηκε ελαφρά γυναίκα αστυνομικός.

Οι ανήλικοι συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα Καλαμαριάς.