ΘΣΝ: Δυο συλλήψεις- Τέσσερα άτομα ταυτοποιήθηκαν στα επεισόδια χάντμπολ γυναικών

Στον εισαγγελέα σήμερα οι δύο συλληφθέντες για τα επεισόδια στον αγώνα χάντμπολ γυναικών στο γυμναστήριο της Μικρα στη Θεσσαλονίκη.

wp-1455373879903.jpg

Δύο άτομα συνελήφθησαν ενώ αναζητούνται δύο ακομα τα οποια ταυτοποιήθηκαν κατα την αστυνομική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας, για συμμετοχή στα επεισόδια κατα τη διάρκεια του αγώνα χάντμπολ γυναικών (14/02) στο κλειστό γυμναστήριο Μίκρα ενω αναζητείται επίσης 25χρονος, ο οποίος φέρεται ότι είχε οργανώσει την ομάδα των ταραξιών.
Πρόκειται για τέσσερις άντρες -ηλικίας 18, 20, 25 και 38 ετών-, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για «αδικήματα βίας με αφορμή αθλητικές εκδηλώσεις», «διατάραξη κοινής ειρήνης», «απόπειρα απρόκλητων σωματικών βλαβών», «απλή σωματική βλάβη», «διακεκριμένες περιπτώσεις φθοράς», παράβαση «νόμου περί όπλων» και «περί φωτοβολίδων και πυροτεχνημάτων».
Κατά τη διάρκεια των επεισοδίων, έξω από την αθλητική εγκατάσταση, σε συμπλοκή μεταξύ ατόμων, συνελήφθησαν ο 18άχρονος και ο 20αχρονος, από δικυκλιστές αστυνομικούς ομάδας ΔΙΑΣ.
Οι συλληφθέντες παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport