ΘΣΝ: Αστυνομικός Δημοτικός Σύμβουλος με αρμοδιότητα στη Δημοτική Αστυνομία ΘΣΝ

Ανθυπαστυνόμος συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ και Δημοτικός Σύμβουλος με αρμοδιότητες Δημοτικής Αστυνομίας στη Θεσσαλονίκη.

Το Ενωτικό Κίνημα Αστυνομικών -ΕΚΑ- Θεσσαλονίκης εκφράζει δημόσια τα θερμά του συγχαρητήρια και τις ευχές του για καλή σταδιοδρομία με πολλή δύναμη καιβμε πολλές επιτυχίες στον εκλεγμένο Αντιπρόσωπο, Ανθυπαστυνόμο Δημήτριο ΔΑΓΚΛΗ, ιδρυτικό μέλος της παράταξής μας, ο οποίος στις πρόσφατες αυτοδιοικητικές εκλογές εξελέγη Δημοτικός σύμβουλος Θεσσαλονίκης με την παράταξη του σημερινού Δημάρχου Θεσσαλονίκης κ. Κωνσταντίνου ΖΕΡΒΑ.
Είναι η πρώτη φορά, που στα έδρανα του Δημοτικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης, του δεύτερου μεγαλύτερου Δήμου της χώρας μας, θα καθίσει ένας εν ενεργεία Αστυνομικός και ταυτόχρονα εκλεγμένος στο Αστυνομικό συνδικαλιστικό κίνημα, οπότε σίγουρα το γεγονός αυτό αποτελεί τιμή τόσο για το Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας όσο και για το Συνδικαλιστικό Κίνημα.
Ο συνάδελφος Δημήτριος ΔΑΓΚΛΗΣ έχει διατελέσει πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης (2009-2012), ενώ από το 2010 μέχρι και σήμερα είναι Αντιπρόσωπος στην ΠΟΑΣΥ. Επίσης, σίγουρα και από τη θέση που ανέλαβε ως εντεταλμένος σύμβουλος με αρμοδιότητα στη Δημοτική Αστυνομία Θεσσαλονίκης, με σχετική απόφαση του Δημάρχου, θα συνδράμει ταυτόχρονα και με τις δύο (2) ιδιότητές του στην ασφάλεια όλων των πολιτών της Θεσσαλονίκης και της Κοινωνίας της συμπρωτεύουσας.

Θεσσαλονίκη, 29 Αυγούστου 2019
Ενωτικό Κίνημα Αστυνομικών -ΕΚΑ- Θεσσαλονίκης