Κορυδαλλός: Δύο συλλήψεις για τη δολοφονία του 68άχρονου Security

Πρώην υπάλληλος της επιχείρησης και ο αδελφός ποινικού συνελήφθησαν για την δολοφονία του 68άχρονου Αλβανού που εργαζόταν ως φύλακας σε εταιρία σεκιούριτι, τον περασμένο Ιούνιο στον Κορυδαλλό.

Ο 43άχρονος πρώην εργαζόμενος ως οδηγός της εταιρίας, (μέχρι τον Μάιο) και 46άχρονος συνεργός του, αδερφός ποινικού δράστη στην αιματηρή ληστεία στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας και συμμετοχή σε ακόμα δύο ανθρωποκτονίες,  δολοφόνησαν τον 68άχρονο υπάλληλό Security (17/06) μέσα στην εταιρεία που δούλευε σε κάλυψη νυχτερινής φύλαξης.

Ο πρώην υπάλληλος φέρεται να πήγε στη  εταιρεία οπου εργαζόταν μέχρι πριν ένα μήνα, με το αυτοκίνητο του ένα παλαιού τύπου μωβ BMW με χαρακτηριστικό ένα κρεμαστό κίτρινο pokemon, φιγούρα του Pikachu. Μια λεπτομέρεια που βοήθησε στην ταυτοποίηση του οχηανρος που οδήγησε στο  ιδιοκτήτη και δράστη της δολοφονίας,  μια καμμένη λάμπα στον εμπρόσθιο προφυλακτήρα της παλιάς BMW, κι έχει καταγραφεί από τις κάμερες αασφαλείας της επιχείρησης. Ο ίδιος υποστήριξε η εταιρία του όφειλε χρήματα και προσπάθησαν από κοινού με το συνεργό του να αποσπάσουν μηχανήματα της εταιρίας, όταν έγινε αντιληπτή η παρουσία τους, από το φύλακα. Ακολούθησε συμπλοκή με το  68άχρονο Security να καταλήγει στα τραύμα που του προκάλεσαν οι δύο άνδρες.

Η κόρη του, εντόπισε νεκρό τον πατέρα της, μεσα στη  εταιρεία οπου εργαζόταν ως Security

Στην καταθεση της, η κόρη του θύματος στους Αστυνομικούς  ανέφερε, οτι ο πατέρας της, τής είχε τηλεφωνήσει (17/08-02.40), και της ανέφερε της ότι είχε δεχθεί επίθεση σε ληστεία. Μετέβη στο χώρο και ανέφερε ότι βρήκε τον πατέρα της, χτυπημένο και δεμένο.

Ο θάνατός του, σύμφωνα με το πόρισμα της νεκροτιμης, επήλθε συνεπεία ισχαιμικού επεισοδίου, από τα χτυπήματα καθώς διαπιστώθηκαν κακώσεις στο κεφάλι, το θώρακα και το δεξί χέρι που του κατάφεραν οι δύο δράστες.

Για την υπόθεση σχηματίσθηκε δικογραφία, η οποία υποβλήθηκε στον  Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά. Σε βάρος των δύο, εκδόθηκαν εντάλματα και συνελήφθησαν.

Οι δράστες είχαν κατά το παρελθόν κατηγορηθεί για τα -κατά περίπτωση- αδικήματα, της συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση, ληστείας, κλοπής, κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών, οπλοφορίας, φθοράς ξένης ιδιοκτησίας και αντίστασης.