Θρακομακεδόνες: Στραγγάλισαν 65άχρονο με τη ζώνη του

Σε στραγγαλισμό αποδίδεται ο θάνατός  του 65άχρονου που εντοπίσθηκε νεκρός στο σπίτι του στο Πανόραμα Θρακομακεδόνων, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή.

Σύμφωνα με τα ευρήματα τη αυτοψίας και της νεκροψίας στο χώρο της οικίας, ο θανατος του 65άχρονος αποδίδεται σε ασφυξία που προκάλεσαν οι δράστες στο θύμα με τη ζώνη του, σχεδόν πριν 48ώρες από την ανεύρεσή του. Οι γείτονες κάλεσαν το απόγευμα της Δευτέρας (20/08) την Αστυνομία καθώς ηταν έντονη η δυσοσμία από τη μονοκατοικία επί της οδού Ιωάννη Λιόση 84, στους Θρακομακεδόνες.

Σύμφωνα με τους Αστυνομικούς ως κίνητρο των δραστών αποδίδεται η ληστεία

Κατά την εξακρίβωση στοιχείων της ταυτότητας του νεκρού προέκυψε ότι ο 65άχρονος ήταν θείος του Αντιπεριφερειάρχη Βορείου Τομέα Αττικής Γιώργου Καραμέρου.

Αστυνομικοί εντόπισαν μέσα στο σπίτι πεσμένο στο πάτωμα του υπνοδωματίου του, με εμφανή ιχνη στραγγαλισμού με ζώνη, τον 65άχρονο. Ο χώρος έφερε ενδείξεις έρευνας, με το κίνητρο των δραστων να αποδίδεται σε ληστεία ωστόσο η πόρτα δεν έφερε ίχνη παραβίασης. Εξετάζεται το θυμα να αιφνιδιάστηκε και οι δράστες τον οδήγησαν στο υπνοδωμάτιο όπου τον στραγγάλισαν με τη ζώνη του.

Αναμένεται το πόρισμα του ιατροδικαστή κατά την ολοκλήρωση της  νεκροτομής για τον προσδιορισμό της αιτίας θανάτου του 65άχρονου.

Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής .