Θύμα άγριου ξυλοδαρμού μέσα στο κελί της φυλακής ο Τσοχατζόπουλος|ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ*

«Τι φωνάζεις μωρή πατσαβούρα» αναφώνησε βαρυποινίτης και εισέβαλε στο κελί του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ

domokos-filakes
Θύμα άγριου ξυλοδαρμού (28/07-20.30), ο Άκης Τσιοχατζόπουλος στη ΣΤ’ πτέρυγα του Κορυδαλλού όπου κρατείται, από τον βαρυποινίτη Βασίλη Στεφανάκο.

Σύμφωνα με ππληροφορίε ο πρώην υπουργός, ο οποίος έχει καταδικαστεί για τις μίζες στα εξοπλιστικά, χρειάστηκε να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο των φυλακών. Αναφορές απο τις φυλακές σημειωνουν οτι το επεισόδιο προκλήθηκε για ασήμαντη αφορμή.

Ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, φέρεται να διαμαρτυρήθηκε για τα φώτα που έμεναν ανοιχτά και τον ενοχλούσαν και η διαμαρτυρία του ηταν αφορμή, καθως ο Στεφανάκος εισέβαλε στο κελί του και άρχισε να τον χτυπάει άγρια.

«Τι φωνάζεις μωρή πατσαβούρα» φερεται να αναφώνησε, ο Βασίλης Στεφανάκος στον 77άχρονο Άκη Τσοχατζόπουλο και άρχισε να τον χτυπάει ενώπιον σωφρονιστικών υπαλλήλων οι οποίοι φέρονται επίσης να μην αντέδρασαν έγκαιρα για να αποτρέψουν το επεισόδιο σε βάρος του πρώην υπουργού.

Ενώ παρόντες στο περιστατικό φερεται να ήταν και γνωστός ποινικολόγος, αν και δεν προβλεπόταν εκείνη την ώρα να βρίσκεται στους χώρους της φυλακής. Στον ιδιο χώρο, παραβρίσκετο και ο Νίκος Ρωμανός καταδικασμένος για τη ληστεία στο Βελβεντό της Κοζάνης, αν και το κελί του βρίσκεται στην πρώτη πτέρυγα.

Το περιστατικό επιχειρήθηκε να κρατηθεί μυστικό, απο το Υπουργείο Δικαιοσύνης

_________

*ΕΘΝΟΣ