ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Έγκλημα για τα ..δανεικά του ΚΙΝΟ.

Για τα δανεικά στο ΚΙΝΟ, έχασε τη ζωή του ο 30χρονος Γεωεγιανός, ο οποίος εντοπίσθηκε νεκρός (27/10- 23.00) στην περιοχή της Καλλαμαριάς, στη Θεσσαλονίκη. Ως δράστης, συνελήφθη κι ομολόγησε 45χρονος φίλος του.

Όπως προπέκυψε κατά την προανακριτική διαδικασία, ο 45χρονος ο οποίος στο παρεθόν για ποινικά αδικήματα είχε εκτήσει ποινές φυλάκισης, ήταν μαζί με τον 30χρονο Γεωργιανό, σε μαγαζί της Ανάληψης, απο το οποίο και αποχώρησαν, με προορισμό το σπίτι του 45χρονου στην περιοχή της Καλαμαριάς. Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του κατ ομολογίαν δράστη, προκειμένου να διευθετήσουν μεταξύ τους οικονομική διαφορά. Το θύμα φέρεται να ζητούσε από το δράστη, χρηματικό ποσό το οποίο του είχε “δανείσει” για να παίξει το στυχερό παιχνίδι ΚΙΝΟ, και με προφάσεις δεν επέστρεφε τα χρήματα.

Όπως ανέφερε στην απολογία του ο δράστης (27/10) ανέβηκε στο σπίτι του και επέστρεψε με  μαχαίρι, σε σημείο που τον περίμενε το θύμα. Υστερα από διαπληκτισμούς που είχαν, του κατάφερε πολλαπλά τραύματα με μαχαίρι στο θώρακα και στην αρτηρία του λαιμού. Ο δράστης στη συνέχεια απέκρυψε το μαχαίρι σε θάμνους και εγκατέλειψε το θύμα, που εντόπισαν στη συνέχεια διερχόμενοι.

Ο 45χρονος συνελήφθη στα πλαίσια της αυτόφωρης διαδικασίας, και με την ποινική δικογραφία σε βάρος του, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Θεσσαλονίκης.

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport