ΠΕΙΡΑΙΑΣ: Δημοσιοποίηση στοιχείων 68χρονου επαίτη, για ασέλγεια ανηλίκων.

Διαταξη δημοσιοποίηση στοιχείων της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Πειραιά του 68χρονου επαίτη, ο οποίος συνελήφθη για ασέλγεια σε βάρος ανηλίκων , στον Πειραιά.

Ο 68χρονος, επαίτης του Πειραιά, καθημερινά βρισκόταν σε κεντρικά σημεία της πόλης, παίζονται το μπουζούκι του. Καταγγελίες ανέφεραν ύποπτες συμπεριφορές με την εμπλοκή ανηλίκων αγοριών, να τον συνοδεύουν.

image

Ο Κωνσταντίνος ΠΑΝΙΔΗ του Παναγιώτη και της Αλεξάνδρας, γεννημένος το 1946 στα Γιαννιτσά, συμφωνα με καταγγελιες στην Ασφάλεια του Πειραιά, “μάζευε” ανήλικα αγόρια τα οποια τον συνόδευαν στο σπίτι του, στον Πειραιά. Διαπιστώθηκε ποινική συμπεριφορά του 68χρονου, σε βάρος του επαίτη, σχηματίσθηκε ποινικη δικογραφία για ασέλγεια ανηλίκων έναντι αμοιβής κατ’ εξακολούθηση και συνελήφθη (18/10).

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής εντόπισαν τον 68χρονο “οργανοπαίκτη” επαίτης του Πειραιά, Όπως διαπιστώθηκε κατά την προανάκριση, ο Κωνσταντίνος ΠΑΝΙΔΗ, οδηγούσε συστηματικά στο σπίτι του ανήλικα αγόρια και προέβαινε σε ασελγείς πράξεις έναντι χρηματικής αμοιβής 10-15 ευρώ, ενω εξακριβωθηκε ασέλγεια σε βάρος δύο ανήλικων αγοριών, Ρουμανικής καταγωγής, ηλικίας 13 και 15 ετών ωστόσο εκτιμάται ότι ο αριθμός των ανήλικων που έχουν “ικανοποιήσει τις αρρωστημένες ορέξεις” του 68χρονου είναι πολύ μεγαλύτερος .

image

Η δημοσιοποίηση της Εισαγγελικής Διάταξης, χρονικής διάρκειας έξι μηνών, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.
Πολίτες οι οποίοι γνωρίζουν σχετικά με τη δράση του 68χρονου, μπορούν να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6476370 της Υποδιεύθυνσης Ανηλίκων και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport