Θεσσαλονίκη: Αστυνομικός δολοφόνησε τη σύζυγό του και ενήργησε αυτοχειρία

Τα προβλήματα που αντιμετώπιζε σε έξαρση ψυχικής ορμής προκάλεσαν τη βίαιη αντίδραση αστυνομικού ο οποίος ως δράστης δολοφόνησε τη σύζυγό του και στη συνέχεια ενήργησε ως αυτόχειρας

Το οικογενειακό επεισόδιο στο σπίτι της πρώην συζύγου, στην οδό Κομνηνών στην Καλαμαριά της Θεσσαλονίκης είχε φονική κατάληξη το πρωί της Τρίτης (12/09)

Ο άνδρας, αστυνομικός στο επάγγελμα, πυροβόλησε με καραμπίνα την οποία κατείχε νόμιμα, τη 42χρονη πρωην σύζυγό του, με την οποία έχουν δύο παιδιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Nantiareport.gr ο άνδρας πήρε τα παιδιά του από την πρώην σύζυγό του για να τα πάει στο σχολείο, κι επέστρεψε στο σπίτι της. Μετα απο επεισόδιο, την πυροβόλησε με κυνηγετικό οπλο και τη σκότωσε ενω στη συνέχεια προχώρησε σε αυτοχειρία.

O αστυνομικός υπηρετούσε σε υπηρεσία γραφείου, στην Υποδιεύθυνση Τεχνικών Εφαρμογών Βορείου Ελλάδος καθως αντιμετώπιζε πρόβλημα με προχωρημένη τενοντίτιδα και όπως προβλέπεται του είχε αφαιρεθεί το υπηρεσιακό όπλο.

Το ζευγάρι δεν είχε απασχολήσει καμία αστυνομική υπηρεσία για ενδοοικογενειακα προβληματα, ούτε είχε υποβληθεί καταγγελία από την πρώην σύζυγο για απειλές ή βίαιη συμπεριφορά.

Στο σημείο μετέβη πλήρωμα της Ασφάλειας και απέκλεισε το χώρο σε διενέργεια αυτοψίας και περισυλλογής των πειστηρίων.

Στο σημείο του εγκλήματος δεν εντοπίσθηκε κάποιο σημείωμα, ενώ έρευνα θα πραγματοποιηθεί και στο σπίτι του αστυνομικού.

Πηγες της ΕΛΑΣ σημειώνουν οτι ειδικοί ψυχολόγοι της μετέβησαν άμεσα στο Σχολείο που φοιτούν τα δύο ανήλικα παιδιά για να αναλάβουν τη στήριξή τους.

Το ζευγάρι χώρισε με συναινετικό διαζύγιο μεσα στο χρόνο, και ρύθμισαν τις ημέρες και τις  ώρες που θα βλέπει τα παιδιά τους. Δεν είχαν απασχολήσει καμία αστυνομική υπηρεσία για ενδοοικογενειακό πρόβλημα, ούτε υπήρχε κάποια καταγγελία από την πλευρά της γυναίκας για απειλές ή βίαιη συμπεριφορά.