Αρτέμιδα: Τούρκοι με γαλλικές ταυτότητες τα θύματα της φονική συμπλοκής

Ταυτοποιήθηκαν οι εξι νεκροί στη φονική ενέδρα στη Λουτσα σε ραντεβού παράνομης συναλλαγής μεταξύ μελών της αλλοδαπής μαφίας των φυλακών

Σε παράνομη συναλλαγή με ναρκωτικά αποδίδουν το μακελειό με έξι νεκρούς στην Αρτέμιδα το απόγευμα της Δευτέρας (11/09) αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. σε «ξεκαθάρισμα λογαριασμών».

Σε μέλη της αλλοδαπής μαφίας των φυλακών (Αλβανοί ή Ρουμάνοι) με εμπλοκή σε παράνομες συναλλαγες με ναρκωτικά και εκβιασμούς, αποδίδεται η ενέδρα θανάτου για τα θύματα- Τούρκοι με γαλλικές ταυτότητες τους εκτέλεσαν.

Κατά την αυτοψίαστο στο σημείο οι δράστες έχουν αφαιρέσει αντικείμενα από το όχημα των θυμάτων, τα οποία δεν εχει προκύψει να έφεραν οπλισμό. Η γερμανική πινακίδα στο αυτοκίνητο των θυμάτων, αποδείχθηκε πλαστή και κολλημένη με ταινία.

Στο σημείο οι Αρχές εχουν περισυλλεξει 25 κάλυκες απο πιστόλι των 9 χιλιοστών

Πέντε από τα θύματα εντοπίσθηκαν νεκροί στο εσωτερικό του αυτοκινητου, ενώ ο οδηγός ήταν εκτός του οχήματος πεσμένος μπρούμυτα, καθώς προσπάθησε να επιβιβαστεί με τους εκτελεστές να τον προλαβαίνουν. Εκτιμάται ότι οι δράστες ήταν δύο, με ένα πιστόλι χωρητικότητας γεμιστήρα στα 15 φυσίγγια, κι ένα πιστόλι Glock.

Οι δράστες εν συνεχεία διέφυγαν με ένα μαύρο αυτοκίνητο μάρκας Ford, ενώ αναζητούνται συνεργοί οι οποίοι εκτιμάται οτι διεφυγαν με μηχανή.

Η ΕΛ.ΑΣ έχει αποστείλει αίτημα μέσω Interpol στη Γερμανία για τους έξι σχετικά με το ποινικό παρελθόν τους.