Θεσπιές Βοιωτίας: Δύο όπλα πίσω από το Νοσοκομείο Θήβας- Τα εντόπισαν με υπόδειξη του 66άχρονου συλληφθέντα

Αστυνομικοί της Ασφάλειας, περισυνέλεξαν από το δάσος πίσω από το Νοσοκομείο της Θήβας, δύο όπλα

Στο πλαίσιο της έρευνας για τη φονική συμπλοκή με τους δύο νεκρούς και τους δύο σοβαρά τραυματίες στις Θεσπιές Βοιωτίας (13/12) οι Αστυνομικοί της  Ασφάλειας Θήβας, έχουν προχωρήσει σε πέντε συλλήψεις, μεταξύ των οποίων δύο νοσηλεύονται φρουρούμενοι τραυματίες. Με υπόδειξη του 66άχρονου, ο οποίος έχει συλληφθεί για τη φονική συμπλοκή, οδήγησε τους Αστυνομικούς πίσω από το Νοσοκομείο της Θήβας, στο δάσος του Μοσχοποδίου, έκτασης 27.000 στρεμμάτων, που ανήκει στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, ενώ νοτιοδυτικά βρίσκεται το ΚΕΠΒ, όπου εντόπισαν και κατέσχεσαν ένα δίκαννο με δύο φυσίγγια, και ένα αυτοσχέδιο όπλο με έξι φυσίγγια.

Τα όπλα έχουν αποσταλεί στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια για βαλλιστικό έλεγχο, ωστόσο η εκτίμηση των Αστυνομικών είναι ότι έχουν χρησιμοποιηθεί κατά τη φονική συμπλοκή, τα οποία στη συνέχεια απέρριψαν στο σημείο για να αποφύγουν τη σύλληψη, ενώ εξετάζεται η τυχόν εμπλοκή τους στην υπόθεση.

Στο πλαίσιο των ερευνών σε οικίες, γραφεία ιδιωτικών επιχειρήσεων, Ι.Χ.Φ. των εταιρειών παροχής υπηρεσιών ασφαλείας, οι Αστυνομικοί εντόπισαν μεταξύ αλλων πιστόλι που κατείχε νόμιμα ο ιδιοκτήτης της εταιρείας, ενώ κατέσχεσαν κυνηγετικό όπλο με δύο φυσίγγια, αυτοσχέδιο λειόκαννο όπλο χειρός με έξι φυσίγγια, πιστόλι με δύο γεμιστήρες, ξίφος τύπου «ΚΑΤΑΝΑ» συνολικού μήκους 52εκ. , μαχαίρι συνολικού μήκους 17εκ. , δύο σουγιάδες, βολίδα όπλου, θήκη πυροβόλου όπλου, ένα ασύρματο, σπρέι πιπεριού, δύο μάσκες, 66 φυσίγγια διαφόρων τύπων και διαμετρημάτων και 21 κάλυκες.

Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Λιβαδειάς.