Θερμοπύλες: Επι ποδός η Αστυνομία, για την εκδήλωση της Χρυσής Αυγής

Ισχυρές Αστυνομικές δυνάμεις έχουν διαταχθεί και αναπτύσσονται σταδιακά στις Θερμοπύλες, σε μέτρα τάξης για προγραμματισμένη συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής
Screenshot_20160903-125844
Αστυνομικές δυνάμεις θα βρίσκονται σε πλήρη ανάπτυξη μεχρι το απόγευμα στις Θερμοπύλες, σε μέτρα τάξης για προγραμματισμένη συγκέντρωση (03/09-19.30) της Χρυσής Αυγής, στο άγαλμα του Λεωνίδα.
Κατα την εκπόνηση του σχεδιασμού απο την Αστυνομία, έχει ληφθεί υπόψιν η λειτουργία σε απόσταση περίπου 500 μέτρων από το άγαλμα του Λεωνίδα στις Θερμοπύλες, ξενοδοχείο το οποιο λειτουργεί ως Κεντρο στο οποιο διαμένουν περισσότεροι από 460 πρόσφυγες έχει σημάνει συναγερμό στις Υπηρεσιες της Κεντρικής Ελλάδας.
Νωρίτερα, και πριν την προγραμματισμένη εκδήλωση της Χρυσής Αυγής, σε αντισυγκεντρωση- αλληλέγγυοι, οργανώσεις και κινήσεις οργανώνουν (03/09-16.00) αντιφασιστική συγκέντρωση στο χώρο, εξωτερικά του ξενοδοχείου με τους πρόσφυγες.
Δυνάμεις της Αστυνομίας εχουν μεταβεί και απο αλλες υπηρεσίες της Περιφερειακής Διεύθυνσης, σε ενίσχυση της ΑΔ Φθιωτιδας. Η μεταφορά με μισθωμενα λεωφορεία και ιδιωτικά οχήματα, ατόμων στο χώρο των εκδηλώσεων, έχει κινητοποιήσει τις Αστυνομικές Υπηρεσίες και εχουν προβλεφθεί μετρα, ωστε να αποτραπεί κατα τη μετακίνηση των ατόμων να έρθουν σε επαφή.