Στον αγώνα δρόμου Τυχερού και οι συνοριακοί φύλακες του Έβρου

Συγχαρητήρια στους Αστυνομικούς που συμμετείχαν στον 3ο Αγώνα δρόμου 5 και 10 χιλ “Άγιος Ιωάννης ο Πρόδρομός” στο Τυχερό.

received_1718847411736562Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσής Συνοριακών Φυλάκων Έβρου,  συγχαίρει τους Αστυνομικούς που συμμετείχαν στον 3ο Αγώνα δρόμου 5 και 10 χιλ <<Άγιος Ιωάννης ο Πρόδρομός>> που διεξήχθη την Κυριακή 27 Αύγουστου 2016 στο Τυχερό με εξαιρετική επιτυχία καθώς αγωνίστηκαν περίπου 200 δρομείς .

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση της ένωσης “Ανάμεσα τους και αρκετοί συνάδερφοι- δρομείς που με την παρουσία τους τίμησαν την Υπηρεσία , καταλαμβάνοντας μάλιστα κάποιοι από αυτούς υψηλές θέσεις. Συγκεκριμένα αγωνίστηκαν στα 10 χιλιόμετρα οι Μακρής Σωτήρης και Λαμπίδης Γιάννης (ΤΣΦ ΤΥΧΕΡΟΥ) ενώ στα 5 χιλιόμετρα αγωνίστηκαν οι Λάτας Παναγιώτης (3ος) (ΤΣΦ ΤΥΧΕΡΟΥ) , Καρυδάκης Φάνης (ΤΣΦ ΣΟΥΦΛΙΟΥ), Δοσίδης Μάκης (ΤΣΦ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ) και ο αειθαλής Κουφός Αντώνης (6ος) (ΤΣΦ ΤΥΧΕΡΟΥ) . Σχεδόν όλοι έδωσαν ραντεβού στο VIA EGNATIA στις 4 Σεπτεμβρίου 2016 και στο RUN GREECE στις 25 Σεπτεμβρίου 2016. Επίσης πολλά συγχαρητήρια για τους συναδέρφους του ΤΣΦ ΤΥΧΕΡΟΥ και Α.Τ. ΤΥΧΕΡΟΥ που με την άψογη παρουσία τους βοήθησαν τα μέγιστα για την ομαλή διεξαγωγή του Αγώνα.”