“Αν θέλει κάποιος να καταδικάζει να τα καταδικάζει όλα. Αλλά κανείς δεν είδε, δεν άκουσε”

..”υπεύθυνους αστυνομικούς και ΕΔΕ… ότι δεν έγινε καμία -μα καμία- προσαγωγή;.. “καλά” παιδιά που βγάλανε βόλτα στην πλατεία ακόμη και πυροσβεστήρες κρατώντας τους αγκαλιά;.. και διακινητές της “δημοκρατίας” των “ιδεών” με γκλομπς και λοστάρια;”..

Αφορμή για το σχόλιο του προέδρου της ΠΟΣΥΦΥ, Παναγιώτη Χαρελα, η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας στην οποία καταγγέλλει τη Χρυσή Αυγή και τις ενέργειες της Αστυνομίας, στα επεισόδια που προκάλεσαν αντιεξουσιαστές και μέλη αντιφα.

“Η ανακοίνωση καταλήγει “..Αναμένουμε από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη να διεξαγάγει εξονυχιστικό έλεγχο και να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι. Τα κρούσματα αστυνομικής βίας και η ασυλία όσων τα υποθάλπουν πρέπει να τελειώσει..”
Δηλαδή, υπεύθυνους αστυνομικούς και ΕΔΕ. Σε τι;

Στο γεγονός ότι δεν έγινε καμία μα καμία προσαγωγή; Στο γεγονός ότι μέσα σε αυτούς που διαμαρτύρονταν υπήρχαν και “καλά” παιδιά που βγάλανε βόλτα στην πλατεία ακόμη και πυροσβεστήρες κρατώντας τους αγκαλιά ; Υπήρχαν και διακινητές της “δημοκρατίας” και των “ιδεών” με γκλομπς και λοστάρια ;

Αλλά κανείς δεν είδε, δεν άκουσε … καμία προσαγωγή.
Αν λοιπόν θέλει κάποιος να καταδικάζει καλά θα κάνει να τα καταδικάζει όλα. Και ας αφήσει ήσυχη την Αστυνομία που πραγματικά, τελικά θα μπορούσε να κάνει περισσότερα για να διαφυλάξει την ασφάλεια της κοινωνίας.

Κάθε ακραία ενέργεια είτε από δράση είτε από αντίδραση είναι καταδικαστέα. Συγχαρητήρια στους συναδέλφους που λειτούργησαν ώριμα και υπεύθυνα και περαστικά στους τραυματίες αστυνομικούς που κατά τα ανωτέρω λεγόμενα …ενδέχεται να περάσουν και ΕΔΕ”…